To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Nowy klubowicz, nowy Mis

Anonymous - 14-06-2006, 00:40
Temat postu: Nowy klubowicz, nowy Mis
Moze nie tu lub nie w ten sposob powinienem pisac, a moze wogole jeszcze nie powinienem pisac, ale mam takie cisnienie i radoche, ze musze sie nia z Wami podzielic. Kilka osob juz wie, szczegolnie Ci ktorzy mi pomagali jak tylko mogli i tu korzystajac z okazji pragne BARDZO PODZIEKOWAC: Szczeslawowi, Piwkotomowi, Kochajjowi, Mackowi i wszystkim pozostalym za wszelka pomoc i rady. Bez Was to byloby praktycznie niemozliwe. Mam nadzieje, ze juz pod koniec tygodnia bede mogl pojechac po te oto pieknosc i juz nie dlugo na ulicach Szczecina i szeregach tegoz oto klubu pojawi sie moj nowy nabytek. Odrazu uprzedzam, ze nie zamierzam odejsc z klubu zaraz po zakupie bolidu :twisted:

P.S. Jakby ktos jechal ze Szczecina do Krakowa na dniach to chetnie sie podczepie w jedna strone :lol: :lol: :lol:

piwkotom - 14-06-2006, 00:45

Misiek, jeszcze raz: nie ma za co. I jeszcze raz: POWODZENIA!!!!! i zeby sie wszystko udalo i..... szybko sie chwal zdjeciami ;)

pzdr

akbi - 14-06-2006, 08:41

Noooooooo ładniutka furka :mrgreen:
Gratuluję zakupu i powodzenia

szczeslaw - 14-06-2006, 10:01

Ja powtórzę za Piwkotomem: nie ma za co :)
Cieszę się, że mogłem pomóc. Mam nadzieję, że autko będzie ci długo i bezawaryjnie służyło i że nie przeoczyłem niczego poważnego podczas oględzin.

kochajj - 14-06-2006, 10:20

Piękne auto... gratulacje ;)
KaWu - 14-06-2006, 15:37

Simones, dobry wybor auto ładniutkie. Choc osobiscie polowalbym na kombiaka :)
Anonymous - 14-06-2006, 17:51

KaWu napisał/a:
Choc osobiscie polowalbym na kombiaka

i wlasnie dlatego zawsze produkuja rozne wersje nadwoziowe :D gdyby wymyslili jeszcze 10 innych to tez pewnie znalezli by sie ich zwolennicy. Szkoda, ze ja nielubie kombi, szczegolnie ze sa z reguly sporo tansze od sedanow.
Fotki bede robil pewnie w sobote w pracy (ciiiiiiii) :mrgreen: a pozniej musze sie obowiazkowo stawic na spocie Szczecinskim, wiec w niedziele powinny sie znalezc juz na forum :D

Maciek - 14-06-2006, 21:20

Jestem całkiem za wyborem Simones, 'a tzn sedanik jest to najśliczniejsza wersja nadwoziowa w najśliczniejszym modelu Gala jaki kiedykolwiek powstał. Pozdro Simones i mam nadzieje że dasz sie choć po jakimś parkingu karnąć taką świetną bryczką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: