To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Stały termin spotkań ankieta

Chooper - 25-01-2009, 10:14
Temat postu: Stały termin spotkań ankieta
W nawiązaniu do dyskusji na minionym spotkaniu doszliśmy do próby ustalenia stałej daty spotkań w regionie łódzkim.
Prócz małych wyjątków, zwykle w każdym miesiącu są 4 weekendy (w tych wyjątkowych jest 5), ale przyjmując że mamy 4 weekendy, mamy aż 4 terminy na wybór spotkania.
Proponuję zatem zagłosować, który weekend miesiąca będzie najlepszym na spotkanie. bo Co do dnia (sobota/niedziela) to i tak będziemy ustalać w zalezności od sytuacji, bo jak wiadomo po poprzednich spotkaniach w sezonie 2008, zdarzało nam się spotykać także w niedziele, więc soboty nie są wyjątkiem.

Osobiście jestem za trzecim weekendem (w sierpniu np. 4 odpada, bo jest zlot ogólnopolski)
a co do dnia, to w sezonie zimowym czyli np. od 1.X do 1.IV - w soboty, a w sezonie letnim (1.IV-1.X) - w niedziele (możliwość wypadów w plener)

Wszelkie sugestie proszę składać w tym temacie.

Mi - 25-01-2009, 12:53

To ja się bardzo ambitnie wypowiem, że dla mnie to zupełnie bez różnicy, który weekend miesiąca ma być przeznaczony na nasze spotkania. uważam, że jak ktoś nie będzie mógł to i tak nie przyjedzie, wątpię by każdy układał swoje plany uwzględniając za każdym razem ten jeden weekend na spotkanie. szczególnie jeśli chodzi o wypady plenerowe to terminy spotkań były uzależnione od pogody, trudno jest więc coś z góry ustalać jesli prognoza może zawsze się zmienić. mnie osobiście nie przeszkadzały spontaniczne propozycje spotkań, jak ktoś chciał to przyjeżdżał, nie miało to znaczenia czy było nas 5 czy było nas 20. Oczywiście dostosuje sie do wyników głosowania i narzekac nie będę :)
Anonymous - 25-01-2009, 12:55

Ja również jestem za trzecim weekendem.

Chooper napisał/a:
w sezonie zimowym czyli np. od 1.X do 1.IV - w soboty, a w sezonie letnim (1.IV-1.X) - w niedziele (możliwość wypadów w plener)

Dokładnie tak jak piszesz. Zima knajpy, lato plener.

[ Dodano: 25-01-2009, 12:57 ]
Mi napisał/a:
To ja się bardzo ambitnie wypowiem, że dla mnie to zupełnie bez różnicy, który weekend miesiąca ma być przeznaczony na nasze spotkania. uważam, że jak ktoś nie będzie mógł to i tak nie przyjedzie, wątpię by każdy układał swoje plany uwzględniając za każdym razem ten jeden weekend na spotkanie. szczególnie jeśli chodzi o wypady plenerowe to terminy spotkań były uzależnione od pogody, trudno jest więc coś z góry ustalać jesli prognoza może zawsze się zmienić. mnie osobiście nie przeszkadzały spontaniczne propozycje spotkań, jak ktoś chciał to przyjeżdżał, nie miało to znaczenia czy było nas 5 czy było nas 20. Oczywiście dostosuje sie do wyników głosowania i narzekac nie będę :)

Ale o wyłączeniu spontanów nikt nic nie pisze. one też mogą, a nawet powinny być, ale chodzi o zapewnienie pewniaka że danego dnia w danym miejscu można spotkać Mitsułodziaków.

maly124 - 25-01-2009, 13:33

Witam wszystkich jeżeli o mnie chodzi to obojętne dostosuje się ponieważ należe do grupy Łódzkiej i Wielkopolskiej nie rozdwoje się a żeby było jak się należy to może być 3 wekend pozdrawiam
Anonymous - 25-01-2009, 14:49

siem ja jestem za ostatnim
misiek-misiek - 25-01-2009, 19:33

No więc i mi trzeci łyk...end pasuje jak każdy inny :twisted:
Myślę, że jak będzie już ustalone wreszcie kiedy, to sobie już będę jakoś przyszłość planował z wyprzedzeniem. Bo w tej chwili ustalanie spotu tak na zapalenie płuc powoduje jakieś nerwówki i niedomówienia a po co to? Cieszę się, że ten temat został podjęty :mrgreen: :finga:
A oczywiście idąc tropem Foresta, jeżeli komuś się zachce spotkać poza wyznaczonym terminem bo np. jest jakaś fajna impreza plenerowa, ładna pogoda, ktoś wybadał jakąś fajną miejscówkę itp. to ja oczywiście jestem ZA :D :D :D
Z partyjnym pozdrowieniem :mrgreen:

iza - 25-01-2009, 23:08

jestem za 3 bede mogla zawsze wziac wpracy wolne gdyz grafik mam zawsze ustalany na poczatku miesiaca i ciezko potem mi sie zamienic