Sigma/Diamante Ogólne - Spocik 2009 [Tuszyn 2009]
zbyszek05 - 25-01-2009, 17:14 Temat postu: Spocik 2009 [Tuszyn 2009] no właśnie dam nowy temat .....bo jak chcemy się spotkac to trzeba organizowac już ....
zatem:
- potrzebny jest duży parking
- ładne miejsce i jakieś kafeiki by sobie posiedzieć w cieple i pogadać
- noclegi bo to ze 2/3 dni by było
- łatwy dojazd dla każdego
no a resztę musicie wy dodac .....
Piotr Z - 25-01-2009, 19:48
z doświadczenia z poprzedniego spotkania w Kazimierzu należy rozejrzeć się za noclegiem, mi było łatwo to zorganizować ponieważ z lublina do Kazimierz mam 50 km, pojechałem obejrzałem, myślę że wszyscy byli zadowoleni.Dorze by też było aby można było zobaczyć coś ciekawego w okolicy w której będziemy. Zwiedzanie okolicy w Kazimierzu przebiegało w dosyć ,jak by to powiedzieć ... no skończyło się na niezłym ubawie i zwiedzania nieznanej nam okolicy w nocy , GPS NIE POMÓGŁ. .
Najważniejszą sprawą jest zgranie terminu aby pasował jak największej ilości z nas, i miejsce aby każdy miał w miarę możliwości podobną ilość kilometrów.
Anonymous - 25-01-2009, 20:26
Moja sugestia jest taka, aby była to centralna Polska (w miarę możliwości), nie będzie gadania, że ktoś ma cały kraj do przejechania. Termin trzeba faktycznie ustalić jak najszybciej aby każdy mógł zarezerwować sobie czas. Fajnie by było spotkać się w jakimś ośrodku wypoczynkowym z domkami
Anonymous - 25-01-2009, 21:37
Może proponuje Poznań lub okolice jest tutaj kilka fajnych miejsc gdzie można by było się spotkać a myślę ze każdy miał by tutaj tak mniej więcej tą samą odległość z rożnych stron Polski
Pomyślcie nad jakimś terminem a ja mogę się tutaj w okolicy rozejrzeć nad jakimś ośrodkiem
Co Wy na to????
zbyszek05 - 25-01-2009, 21:51
no 500km to faktycznie blisko/dla mnie/ .... a łukasz by miał z 700 no i z lublina/piotr/ to kawał drogi jak i z białegostoku/bubek/ ....
Piotr Z - 25-01-2009, 21:58
no, poznań to trochę daleko
lukasz12 - 25-01-2009, 22:21
Piotr Z napisał/a: | w Kazimierzu przebiegało w dosyć ,jak by to powiedzieć ... no skończyło się na niezłym ubawie i zwiedzania nieznanej nam okolicy w nocy , GPS NIE POMÓGŁ. .
Najważniejszą sprawą jest zgranie terminu aby pasował jak największej ilości z nas, i miejsce aby każdy miał w miarę możliwości podobną ilość kilometrów. |
Tego GPSa to będziesz mi chyba do końca życia wypominał
Zgadzam się z resztą - termin trzeba ustalić z wyprzedzeniem żeby udało się przyciągnąć większą ilość ludzi. Jeśli jest taka opcja to przykleje temat na górze żeby nie przepadł [teraz będzie wiadomo czy bycie modem coś daje ]
Piotr Z - 25-01-2009, 22:28
oj Łukasz chyba źle mnie zrozumiałeś ,bardzo miło wspominam tamten wypad jak chyba wszyscy pozostali, pośmiać się można teraz z tego no i wesoło było.Jeżeli cię uraziłem to przepraszam.
lukasz12 - 25-01-2009, 23:28
Nie no nie obrażam się, choć niektórzy mówią że żartów używa się do mówienia prawdy
Anonymous - 26-01-2009, 06:33
Jeśli Poznań za daleko to rzucajcie inne propozycje chciałem tylko wyjść na przeciw i postarać sie cos tutaj zorganizować ale ok czekam na inne inicjatywy
Anonymous - 26-01-2009, 07:34
Może jeśli latem to Zalew Sulejowski? Kawałeczek od Łodzi (w miarę centralna Polska)?
Anonymous - 27-01-2009, 07:13
Noritsu napisał/a: | Może jeśli latem to Zalew Sulejowski? Kawałeczek od Łodzi (w miarę centralna Polska)? |
Mój znajomy w kwietniu organizuje zawody w ASG w Łowiczu, może się przykleić?
Piotr Z - 28-01-2009, 18:39
kolego Herdi czy mógłbyś rozszyfrować ten skrót ASG - może chodzi o wyścigi na 1/4 mili
Anonymous - 28-01-2009, 21:52
No właśnie, co to za skrócik?? ... i może jekieś dokładniejsze informacje odnośnie miejsca w Łowiczu.... Myślę, że nie będzie nikomu za daleko, ja jak coś też się piszę ... Oczywiście teraz to minimum 10 autek ( jak nie więcej) bo fotki z pięcioma już wiecie jak wyglądają (moja w środku)
lukasz12 - 28-01-2009, 22:53
ASG to chyba AIR SOFT GUN, takie pistolety na sprężone powietrze strzelające kulkami
|
|
|