Chcę Kupić Pajero - [Shogun] Jak napisac ogłoszenia?
JJK - 27-01-2009, 10:45 Temat postu: [Shogun] Jak napisac ogłoszenia? Sprzedaje swoje auto i co poniektórym może się wydawać śmieszne mam kłopot z napisaniem ogłoszenia. Nie wiem wzasadzie co tam napisać jakoś nie potrafię tego ująć. Nie wiem co jest ważne a co nie. Szczerze to ja nawet dokładnie co to auto ma, proszę podpowiedzcie mi troche
Gene - 27-01-2009, 11:04
Angelika szkoda...
ale nie ma nic prostrzego. Zwyczajnie poogladaj inne ogloszenia w necie. Zobacz co ludzie wypisuja i stworz wlasne podobne.
Jesli masz klopoty z okresleniem technicznych parametrow to pomozemy. Podaj VIN.
Berni - 27-01-2009, 16:37
JJK co tak niemalże błyskawicznie go sprzedajesz -jeżeli można wiedziec -wiem że stał u jakiegoś mechesa i wiem że pali jak smok -ale tylko cztery miesiące romansu
PiotrC - 27-01-2009, 17:54
Angelika ! Nie pisz ogłoszenia i nie strasz , że nas opuszczasz !
JJK - 27-01-2009, 18:28
Tak bywa, mnie tez jest bardzo przykro ryczałam cały poranek Autko już jest całe zrobione, wszystko wymienione więc tym ciężej mi się z min rozstać. Jutro jadę po Colta i troszkę nim pośmigam. Mąż mi obiecał że za jakieś pół roku jak dobrze będzie to mi nawet kupi L200 tylko z mniejszym silnikiem albo inną Pajorkę Finanse....finanse.....finanse za tax 1700 za przerejestrowanie 1700 i około 1000 za ubezpieczenie, nie dam rady , przeliczyłam się a mam komunie syna i muszę mieć rezerwe kasy.
i Was nie opuszcze ...składkowe zapłaciłam więc się ze mną męczcie
[ Dodano: 13-03-2009, 22:45 ]
Shogun sprzedany 10 min temu
|
|
|