Carisma - Ogólne - Dziwna rzecz - moja carisma została odbudowana
Marcino - 27-01-2009, 18:46 Temat postu: Dziwna rzecz - moja carisma została odbudowana Dzisiaj dopadło mnie wielkie zdziwienie, bo w maju bedzie 3 lata od wypadku, a w listopadzie mineło 2lata jak sprzedałem wrak mojej carismy po wypadku. Wiem ze była wystawiana na allego na cześci.
Dzisiaj odezwał sie nowy właściciel, któremu brakowało moich danych na kopii umowy sprzedaży jako współwłaciciela. Umowa była z firma która odkupiła wrak odmnie. Jsa ma p[otwierdzenie zgłoszenia sprzedaży. Właściciel chciał odebrać zatrzymany dowód rejestracyjny po wypadku. Ja z nim nie rozmawiałem ale z tego co wiem to samochód został naprawiony, przeszedł wszsytkie przeglady, nawet podobno sprawdzany był na policji - cokolwiek to znaczy.
Jak dla mnei dziwne, bo mi sie wydaje ze to zupełnie inne nadwozie, a z mojego posłużyli sie tylko nr VIN i papierami aby legalnie zarejestrowac autko. Nie sadze zeby opłaciło sie naprawiać, choć w dzisiejszych czasach kto wie.
Nowy właściciel jest podobno Piotrkowa.. hmm zobaczymy może pojawi sie na forum. W kazdym razie życzę mu szerokiej drogi.
Mitumaniaki z tego regionu jak będą czujni to moze mi coś wiecej powiedzą..:)
Pozdrawiam
Chooper - 27-01-2009, 18:59
aż z ciekawości będę czujniej obserwował ruch userów na łódzkim podforum.
Osobiście wersja:
Marcino napisał/a: | a z mojego posłużyli sie tylko nr VIN i papierami aby legalnie zarejestrowac autko |
jest najbardziej realna
Grahamos - 27-01-2009, 21:01
Witam.
Tak się składa że ja jestem z Piotrkowa Jakiego koloru była twoja Cari ? bo po piotrkowskich drogach niewiele jeździ modeli z silnikiem GDi, może nawet kojarzę z widzenia nowego właściciela.
Marcino - 28-01-2009, 08:04
Zielony metalic,
Ale sęk w tym ze moze to być 1.6/1.8 a nie GDI, bo coś tesciowa mowiła ze facet coś tam działał z silnikiem. Jak dla mnie kombinacja ale niech im bedzie. JAk by co to rejestracja stara DLUxxxx.
Matejko - 28-01-2009, 09:01
watpie, ze biezacy wlasciciel sie pojawi na forum - ale trzeba ogladac serwisy sprzedazy aut i tam dogladac poczatku rejestracji DLU .....
gulgulq - 28-01-2009, 11:37
może przeszyli numery do nowej budy
wszytko wskazuje na to ze to jakas lewizna
pawelsonx - 28-01-2009, 14:28
A może do jakiegoś anglika została przeszczepiona, albo anglik do niej
Matejko - 28-01-2009, 15:27
w sumie w cari trzeba sciane grodziowa wycinac cala wraz z polem numerowym
|
|
|