Tuning - ATS Piła 2006
Maciek - 16-06-2006, 22:41 Temat postu: ATS Piła 2006 ATS Piła 2006
Sobota - 17 czerwca 2006 r.
05.00 - otwarcie bram dla uczestników
08.00 - otwarcie kas biletowych dla publiczności
09.00 - Eliminacja Mistrzostw Polski w Car Audio - Sound Off (rejestracja zawodników)
10.00 - Zawody Driftingowe o Puchar Polskiej Federacji Driftingu - eliminacje
10.30 - Eliminacja Mistrzostw Polski w Car Audio - Sound Off (ocena jakości dźwięku i instalacji)
12.00 - Prezentacja Głównego Sponsora imprezy, firmy Dunlop
12.15 - Konkurencja sprawnościowo - sportowa
12.30 - Top 40 - Wybory najciekawiej stuningowanych pojazdów w Polsce
13.00 - Pokazy motocyklowe
14.30 - Zawody Driftingowe o Puchar Polskiej Federacji Driftingu - półfinały i finały
15.30 - Puchar Polski w "Paleniu gumy" - eliminacje
16.30 - Konkurs na najniższe zawieszenie
17.00 - Pokaz Dragsterów
18.00 - Puchar Polski w "Paleniu gumy" - półfinały i finał
19.00 - Rozdanie pucharów i nagród dla zwycięzców
20.00 - Wybory Miss Auto Tuning Show 2006
A w ciągu dnia, zagrają na małej scenie w rytmach progessive, tribale hause, trance, tec-house.
DJ-e, Speedy Action i C-Tite
21.00 - Extreme Night
„Extreme Night” - Największy event muzyczny w Polsce podczas zlotu
samochodów tuningowanych - więcej info
21.00 - Alex
22.30 - Gwiazda wieczoru Svanson- Belgia
00.30 - Marasmus
02.00 - Palma
03.30 - Martinez
05.00 - Dragon
Niedziela - 18 czerwca 2006 r.
10.30 - Eliminacja Mistrzostw Polski w Car Audio - DB Drag, Liga ESPL (rejestracja zawodników)
11.00 - Eliminacje Mistrzostw Polski na 1 mili Lotos Power Cup im. Jana Wdowczyka - samochody
12.00 - Eliminacje Mistrzostw Polski na 1 mili Lotos Power Cup im. Jana Wdowczyka - motocykle
12.30 - Eliminacja Mistrzostw Polski w Car Audio - DB Drag - zawody
13.00 - Pokaz Dragsterów
14.00 - Półfinały i finały Mistrzostw Polski na 1 mili Lotos Power Cup - samochody
14.15 - Eliminacja Mistrzostw Polski w Car Audio - Liga ESPL - zawody
16.30 - Wręczenie nagród w ramach eliminacji Mistrzostw Polski w Car Audio
17.00 - Losowanie nagrody Głównej " Projekt ATS 2006" - Honda Civic
Dodatke atrakcje w postaci:
Projekt ATS 2006 - Do wygrania stuningowana Honda Civic
DJ'e - Speedy oraz Citek
TVN - Turbo Track
Tor kartingowy
Hamownia podwoziowa
Lunapark
Quady
Bungee
Euro bungee
Przeloty motolotnią
Ogródek zabaw dla dzieci
i wiele innych
Z Forum autoGALERIA.pl
Jeśli było to prośba o wykasowanie przez moda lub admina.
piwkotom - 19-06-2006, 20:14 Temat postu: Bylem, woodki sie nie napilem.... bo autem bylem ;) Moje foty z soboty. Ale mi sie rymlo
To chyba byla Calibra ale teraz to ja juz nie wiem co to jest
Toyotka MR2 :mniam:
Mini calkiem zajefajnie zrobione
Honda Civic
Weteran?
Palenie gumy.... co widac...
Moze ktos reflektuje?
I znowu to COS, zreszta zajelo 1 miejsce chyba?
Celica GTI
Maluch SUPERSPORT
Bardzo fajnie pomalowane autko (pomimo tego ze na f ), zdjecie tego nie oddaje, ale wygladalo jakby bylo namalowane na plakacie
Znajomy widok? + baaaardzo długa traba do stozka. Zasadniczo widzialem tylko 7 Mitsu (2 Klipery 1g, 1 Gal V6, 3 Colty i ponizsza Cari) no i moj Gal oczywiscie, to 8
Big "Gdzie jest Nemo"
Prezentacje zabudowy audio
Lotus Elise??? A nie, bo Smart Roadster, thx Arturro
Zajefajne fele, tylko gdzie tym jezdzic?
I znowu palenie gumy
I na koniec kameleon, widzialem dwa auta tak pomalowane
Matejko - 19-06-2006, 22:12
ta cari srebrna - byla tez na IST w poznaniu, a rok temu artur chyba poznal goscia osobiscie, ale on nie zainteresowany raczej klubem internetowym, a tak btw. ciekawe czy to atrapa ten intercooler
piwkotom - 19-06-2006, 22:16
Matejko napisał/a: | a tak btw. ciekawe czy to atrapa ten intercooler |
e no raczej chyba? nie moglem go namierzyc, krecilem sie tam z 15 minut ale nie wyszlo
Anonymous - 20-06-2006, 00:08
bylem na ats rok temu i bardzo mi sie podobalo, szczegolnie wieczorne disco.
rok temu troche bylo kiepsko z frekwencja ale i tak bylo fajnie, w tym sie nie wyrobilem bo dopiero dzis odebralem auto od lakiernika (nie wspominajac o carismie ktora nadal kwitnie w serwisie )
p.s. na zdjeciach powyzej ten maly samochodzik to smart roadster firmy HBM (kupilem u nich dystanse), a kolesia od tej carismy faktycznie poznalem osobiscie, bardzo sympatyczny czlowiek pamietam do dzis jak mi mowil ze przerobienie cari na nowy przod jest bardzo proste i wcale nie wymaga wielkich przerobek (jak coniektorzy twierdza )
Krzyzak - 20-06-2006, 09:49 Temat postu: Re: Bylem, woodki sie nie napilem.... bo autem bylem ;)
piwkotom napisał/a: | [b]To chyba byla Calibra ale teraz to ja juz nie wiem co to jest |
Koszmar... z ulicy wiązowej
Szczególnie ten tył - gość wydał mnóstwo forsy, żeby tak obrzydzić i tak brzydkie już auto.
josie - 20-06-2006, 10:09
Krzyzak napisał/a: | gość wydał mnóstwo forsy, żeby tak obrzydzić i tak brzydkie już auto. |
To auto to jest demo car f-my LTS Show. I zrobili go jako reklamę (antyreklamę?) - wiadomo, trzeba pochwalić się wszystkim co się umie na jednym samochodzie.
Wygląda rzeczywiście koszmarnie...
roch_27 - 20-06-2006, 11:17
piwkotom napisał/a: | To chyba byla Calibra ale teraz to ja juz nie wiem co to jest |
takich ludzi powinni karać za to co zrobili z autem- jak dla mnie typowy "wieś tunning" komplety brak gustu, pomysłu etc
pozdro
Anonymous - 02-11-2006, 17:05
Zgadzam sie że te auta nie maja wyglądu mój colt tesh padł ofiara WIEJSKIEGO TUNNINGU ale z kolegą wspólnymi siłami przywróciliśmy mu pierwotny wyglad
Anonymous - 05-11-2006, 14:07
eh auta rodem z kreskowki Disneya ... jedynie Celica GTI wyglada w miare normalnie . Rozumiem zeby wprowadzac jakies zmiany a autach ale wszystko w granicach rozsadku bo pozniej staje sie to komiczne
|
|
|