To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - Namiary na najtańszego lakiernika w Polsce

Anonymous - 30-01-2009, 12:03
Temat postu: Namiary na najtańszego lakiernika w Polsce
Może poszukamy najtańszego lakiernika z Polsce?
Od roku planuję oddać mojego miśka na lakiernię, żeby całą budę od nowa mi pomalowali.
Wiem, że ceny mogą się strasznie różnić i dlatego jak bym miał 1000zł taniej to mógłbym ode mnie z Olsztyna pojechać na lakiernię nawet do Zakopca, byle było tanio i dobrze.

Za ile widzieliście najtańsze malowanie całej budy?

Ewentualnie nie wiecie ile może wyjść wymiana całej budy z jakiegoś innego?
Ile może kosztować buda i robocizna do tego?

kungfumiszcz - 30-01-2009, 17:53

badaj na gutkowie. za przejadem w lewo i do samego konca, robilem u nich blotnik i byli calkiem znosni cenowo. ale nie wydaje mi sie zebys pomalowal calosc za 1000pln :)
Miroslaw1305 - 30-01-2009, 18:09

liczą około 150 - 200 zł od elementu .Jak całość to taniej .Jednak jak robicie malowanie dla siebie to nie warto szukać najtańszego tylko najlepszego lakiernika ,który nie spiepszy roboty .Ceny lakierów , podkładów i szpachli są różne.Jeśli chcecie tanio to niekoniecznie dobrze.Decydując się na lakierowanie musimy zdecydować na jak długo powłoka lakiernicza ma nam starczyć .Czy do giełdy .aby opchnąć samochód -czy na kilka lat jak jest u posiadaczy miśków .Podsumowywując chyba nie warto tak bardzo oszczędzać na tym co tak bardzo lubimy ,a czasami się chwalimy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: