To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - Prosba o opinie

kozyr - 02-02-2009, 10:22
Temat postu: Prosba o opinie
Czy ktos moze widzial tego SS na zywo? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7586943
xjacobs - 02-02-2009, 16:29

ja nie widzialem, ale po zdjęciach moge jedynie sie zastanawiać, skąd sie wziely czarne listwy na tylnym zderzaku i rozne dziwne nalepki/nakładki na tylnej klapie :)
Anonymous - 02-02-2009, 18:02

Siema

jak dla mnie to on jest zbyt idealny :mrgreen:

jewiurz - 02-02-2009, 18:45

xjacobs napisał/a:
ja nie widzialem, ale po zdjęciach moge jedynie sie zastanawiać, skąd sie wziely czarne listwy na tylnym zderzaku i rozne dziwne nalepki/nakładki na tylnej klapie :)

no skąd? :mrgreen:

te chromy na przedni zderzak + tylną klape to oryginał z katalogu dodatków mitsubishi
tweetery w obudowie luterek to tez oryginal, spoiler tez.
generalnie wyglada jakby ktos nie oszczędzał a czy z gustem czy bez to kwestia indywidalna :mrgreen:
kierownica to nieoryginalne obszycie, ta koszmarna okleina tez... ;)

ogolnie wygląda na zadbany - jak cena odpowiada to jechać i oglądać :!:

kozyr - 04-02-2009, 22:04

Bylem, obejrzalem i nie kupilem. Samochod wygladal bardzo ladnie, moze poza jakimis dziwnymi sladami po kleju na desce w jednym miejscu. Okleina drewnopodobna - kwestia gustu - ja bym ja od razu zerwal :) Pelna historia samochodu. Niestety czlowiek w komisie nie byl sklonny do zadnych negocjacji cenowych. Byl wystawiony za 28k i za tyle mial pojsc. Szkoda, szukam dalej... Co dziwne przejazdzka samochodem dopiero po ustaleniu ceny(!). Byl natomiast sklonny bez przeszkod oddac samochod do ASO, aby go dokladnie sprawdzic.