[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Jak nazwać tem model foteli?
JJK - 03-02-2009, 00:17 Temat postu: [CAxA] Jak nazwać tem model foteli? ma do Was prośbę, powiedzcie mi jak się nazywają te fotele( o ile mają jakąś nazwę) są inne niż w większości Coltów, fotel połączony jest razem z zagłówkiem.
Kupiłam pokrowce taki normalne -uniwersalne ale nie pasują, musiałam oddać i teraz nie wiem jakich pokrowców szukać
londolut - 03-02-2009, 00:20
JJK, to są fotele z najuboższej wersji CA0. Możesz mieć problem z pokrowcami.
JJK - 03-02-2009, 00:26
ale obciach
londolut - 03-02-2009, 00:42
JJK napisał/a: | ale obciach | Zrób fotkę Colta w środku Może się okazać, że Colcik, którego zaproponował ci twój kumpel może być idealnym dawcą, żeby podwyższyć standardy Colta
josie - 03-02-2009, 00:49
londolut napisał/a: | JJK, to są fotele z najuboższej wersji CA0 |
W innym temacie JJK napisała że ma klimę, el szyby i el lusterka więc raczej nie taki golas, bo 90% coltów CA0 tego nie ma.
Co do pokrowców - raczej tylko na zamówienie, bo o takie ze zintegrowanymi zagłówkami będzie ciężko
londolut - 03-02-2009, 00:52
josie, ja tylko napisałem, że fotele są z totalnego golasa a nie, że JJK, ma golasa
josie - 03-02-2009, 00:55
londolut napisał/a: | ja tylko napisałem, że fotele są z totalnego golasa |
Możliwe, chociaż wątpię po co ktoś miałby takie wstawiać. Pozatym pierwszy raz widzę CA0 ze zintegrowanymi zagłówkami z oparciem
londolut - 03-02-2009, 00:57
josie napisał/a: | pierwszy raz widzę CA0 ze zintegrowanymi zagłówkami z oparciem | Ja już widziałem. Właśnie w golasach. Nie ma regulacji wysokości zagłówka dlatego jest to już wersja niżej.
Anonymous - 03-02-2009, 12:33
londolut napisał/a: | josie napisał/a: | pierwszy raz widzę CA0 ze zintegrowanymi zagłówkami z oparciem | Ja już widziałem. Właśnie w golasach. Nie ma regulacji wysokości zagłówka dlatego jest to już wersja niżej. |
Ja też już widziałem - w swoim CA, to właśnie te fotele które Ci chciałem pokazać
edit; I jak to napisał Tomek, to mój CA jest właśnie takim golasem (wersja eli - prócz radia i wspomagania nie ma dosłownie niczego dodatkowego w wyposażeniu)
Co do wersji czemu ma takie fotele to może ktoś je po prostu podmienił bo miał innego colta albo do siebie albo na handel, i wcześniejszemu klientowi nie odpowiadały te 'lotnicze' ?
rosomak1983 - 03-02-2009, 14:30
JJK, podmień je , przyda sie meska ręka jest ale ktos napewno pomoże
Anonymous - 03-02-2009, 16:05
rosomak1983 napisał/a: | JJK, podmień |
a w czym one przeszkadzaja ??
pawela - 03-02-2009, 16:55
jeśli chodzi o wersję to jest ELi - czyli total golas. Spokojnie uszyjesz pokrowce na wymiar
rosomak1983 - 03-02-2009, 19:41
pawela napisał/a: | a w czym one przeszkadzaja ?? |
włascielce sie nie podobaja
JJK - 03-02-2009, 22:47
po prostu są zapadnięte i popękane. W Shogunie były 2 poduszki a w Colcie muszę trzy...niska jestem. Jak każdy z Was chce wsiadać do auta które jakoś wygląda, pokrowce które kupiłam nie pasują, tutaj nikt mi nie uszyje bo nie ma kogoś takiego jak krawiec. Na fotelach jest wyszyty napis Mirage więc raczej te fotele były w nim od początku , wszystko w aucie jest tak opisane w dokumentach też jest Mirage. Coś wykombinuje , najprawdopodobniej przełożymy te od Szymka z Colta 96 a jak nie to wydziergam pokrowce na drutach bo nigdzie jak do tej pory nie znalazłam
Anonymous - 03-02-2009, 22:50
Angelika, szukaj fotele po rozbitkach albo autach na rozbiórkę, pare ich na alledrogo lub też ebayu w irl może być
|
|
|