To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Fotografia i Grafika - Ricoh Caplio R5 i Ybersonycam YSC1220

JJK - 03-02-2009, 11:07
Temat postu: Ricoh Caplio R5 i Ybersonycam YSC1220
Mam do Was pytanie mam aparat Ricoh Caplio R5 i Ybersonycam YSC1220 niestety nie mam do nich ładowarek bo zaginęły razem z bagażem na lotnisku. Kupiłam nowy aparat a te chce sprzedać, podpowiedzcie mi co to jest warte bez tych ładowarek.
stary alfer - 03-02-2009, 13:07

JJK napisał/a:
Ricoh Caplio R5

Ceny nowego aparatu w Polsce wahają się od 900 do 1300 zł.

Zakładam, więc, że nawet bez ładowarki jest coś wart.

Rzadki to sprzęt, więc może być trudno ze znalezieniem nabywcy...

Anonymous - 03-02-2009, 14:25

JJK napisał/a:
Ricoh Caplio R5

Na ebay ten aparat na aukcji startuje od 30 funtow za uzywany z ladowarka.Sprawdz za ile go ktos sprzeda.
Mozesz do niego dokupic ladowarke z dodatkowa bateria za okolo 10 funtow z przesylka z Hong Kong.
Zastanow sie czy wogole oplaca Ci sie go sprzedawac..Dokupisz ladowarke i bedziesz miala dodatkowy aparat ktory mozesz zabierac na imprezy,wycieczki lub schowac w swoim Mitsu bo czasami sie przydaje :wink:
Ja tez chcialem sprzedac swojego Panasonica Lumix ale przy cenie jaka bym za niego mogl dostac zrezygnowalem.Wole zostawic go dla dzieciakow niech sie ucza robic fotki :)

poziomka - 28-03-2009, 10:56

Giant napisał/a:
Ja tez chcialem sprzedac swojego Panasonica Lumix ale przy cenie jaka bym za niego mogl dostac zrezygnowalem.Wole zostawic go dla dzieciakow niech sie ucza robic fotki :)

dokładnie - zawsze łatwiej jest wtedy coś doradzić - bo sprzęt w miarę opanowany pod względem manualnym i bezcenne - praktyka na danym modelu ( może duże słowa jeżeli chodzi o automaty - ale Lumixy dużo potrafią - jak się chce pobawić ustawieniami)

igor