Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] TELESKOP TYŁ 90zł problem
patriotazz - 03-02-2009, 16:56 Temat postu: [Cari 1.6] TELESKOP TYŁ 90zł problem Ostatnimi czasy miałem problemy z trzeszczeniem tylnego lewego koła podczas cofania, pewien znajomy ocenił że teleskop jest wygięty więc pojechałem i zakupiłem 2 założyłem najpierw jeden własnie na lewe koło sprawdziłem w wraz było to samo wiec nie zakładałem drugiego i chciałbym sie zapytać czy chce ktoś odkupić odemnie, jeden mam nowy nie otwarty nawet firmy Monroe a cena to 90zł i mam oczywiście stary jeśli by ktoś chciał.
Nowy w sklepie kosztuje ok 160zł.
crimi - 03-02-2009, 17:20
Badz powazny i zmien tez drugi teleskop na nowy. No chyba ze niedbasz o swoje jak i innych bezpieczenstwo.
Poprostu sa elementy w aucie ktore sie wymienia parami, a do tych naleza m.in. wlasnie amortyzatory.
mlun - 03-02-2009, 17:47
Bo nie kupuje się Monroe:P W Cari zawieszenie się odzywa w dużej mierze przez te amorki właśnie. Według mnie rozsądne są KYB.
patriotazz - 04-02-2009, 20:07
no niestety kupiłem monroe ponieważ byłem wtedy bez kasy a musiałem naprawić auto, teraz bede wstawiał do warsztatu na kompletna naprawe tylnego zawieszenia więc wymienie tez i amorki, wiem że parami.
Pozdro
|
|
|