MitsuManiaki.com - Kim jestes MITSUMANIAKU?
TNT - 18-06-2005, 18:16 Temat postu: Kim jestes MITSUMANIAKU? Mitsumaniaki to w gruncie rzeczy bardzo dziwni ludzie. Do niedawna to wszystko wydawalo mi sie totalnie abstrakcyjne, a teraz planuje wyjazd na zlot i to z rodzina, udzielam sie na forum i ciagle gadam o miskach. To po prostu wciaga Mitsubishi ma jakis magnes ze przyciaga a jak zlapie to nie chce poscic. Czy ta choroba dopadla tylko mnie???????????
polsaler - 18-06-2005, 18:44
Nie tylko . Wydaje mi się , że wszyscy tutaj s± lekko "szurnięci" na punkcie MITSUBISHI . Jestem tego żywym dowodem !!!!
Rafal_Szczecin - 18-06-2005, 20:27
i ja i ja !!!!!
ale to chyab glownie z mojego mlodego wieku i wielkiego zafascynowania ta marka, lecz ostatnio zauwazylem ze moj ojciec tez " padl ofiara " wciagniecia przez mitsubishi, gdy jedziemy to gdy zauwaze mitsu to tylko palec w jego strone i krzyk MIIIIITSUBIIIISHIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ostatnio jedziemy sobie z ojcem na zakupy i on najpierw palec i MITSUBISHI , potem jedziemy i jakas babka sie chyba scigac chciala a ojceic tekst : ja ci babo pokaze co moj mis potrafi no to wtedy wymiekklem
taka mala mania
Jackie - 19-06-2005, 22:16
AUTORYZOWANY DEALER OSTRZEGA: MITSUBISHI UZALEŻANIA!
przed użyciem przeczytaj ulotkę b±dĽ skonsultuj się z lekarzem lub farmaceut±
Pozdrawiam
polsaler - 19-06-2005, 22:27
hehehehehee DOBRE !!!! JACKIE DOBRE !!!!
Jackie - 19-06-2005, 22:28
Anonymous - 20-06-2005, 01:39
Jackie napisał/a: | AUTORYZOWANY DEALER OSTRZEGA: MITSUBISHI UZALEŻANIA!
przed użyciem przeczytaj ulotkę b±dĽ skonsultuj się z lekarzem lub farmaceut±
Pozdrawiam |
wlasnie slyszalem ze teraz bedzie obowiazek wozenia czegos takiego:
TNT - 20-06-2005, 18:26
Ja sie zwroce do salonu wiadomo jakiego w sprawie odszkodowania za uszczerbki na zdrowiu psychicznym, a zarazem opo wynagrodzenie za zywa reklame. A nalepka jest jak najbardziej trafna.
Anonymous - 07-06-2006, 00:03
Lekarz i farmaceuta tu już nic nie pomoże!!!!!!
Ha Ha to naprawde jest jak magnes.
akbi - 07-06-2006, 08:27
NieĽle wygrzebany temat
... ale fakt, mam mi¶ka od 5 miesięcy i mam te same objawy co Wy.
Wyleczyć można się z tego np sprzedaj±c ukochanego Mi¶ka i kupić sobie np ... Skode. no ale czy wówczas będziemy czuli sie lepiej??? NIEEE!!!
Ja wolę być dalej szurnięty na punkcie Mitsubishi
gulgulq - 07-06-2006, 20:10
....ano..misia mam od 2 miesięcy i zaczynam czuć się niepewnie jad±c po drodze...wszędzie patrze czy czasem gdzie jakas cari czasem nie jedzie,
choroba niestety jest zarażliwa droga kropelkow± brat kupił trzy lata temu lancera :)
Anonymous - 07-06-2006, 20:33
jak będę musial sprzedać mi¶ka i kupić Skodę to będzie równoznaczne z harakiri i sepuku!!!!
Maciek - 07-06-2006, 21:20
No a co najgorsze to pomimo że auto ma 15 lat (np moje) ci±gle wygl±da (przynajmniej w moich oczach) jak nówka. Jad±c przez zakrzaczon± okolice patrze czy nie czai sie jaki¶ podstępny krzak chc±cy porysować ¶liczny lakier. Albo czy z jakiej¶ ulicy podporz±dkowanej nie wyskoczy jaki¶ wariatuńcio i nie ubodzie w boczek mego Mi¶ka Żona mówi że jak tak dalej bede o tym swoim Mi¶ku znajomym gadał to przestanie ze mn± na do nich chodzić bo auta innych pomimo że nowsze itd s± gorsze. No bo to prawda co nie?
tomusn - 07-06-2006, 23:21
Maciek napisał/a: | Żona mówi że jak tak dalej bede o tym swoim Mi¶ku znajomym gadał to przestanie ze mn± na do nich chodzić bo auta innych pomimo że nowsze itd s± gorsze |
przecież to oczywiste... że Mitsubishi lepsze...
Maciek - 08-06-2006, 22:18
Też sie dziwie że kto¶ może mówić inaczej
|
|
|