Chcę kupić Galanta! - Galancik od Mitsumaniaka
neverluk - 09-02-2009, 12:47 Temat postu: Galancik od Mitsumaniaka Witam co sadzicie o tym Galu poniewaz widac po forum ze uzytkownikiem jest MITSUMANIAK... Warty ??http://moto.allegro.pl/item551717424_mitsubishi_galant_2_5_v6_narditorino_duzo_zdjec.html <- po postach widze ze to juz 3 galant i teraz prosba o rade do was. Jak mozna skrzynie sprawdzic czy w ASO to moga sprawdzic w jakiej jest kondycji ??
Anonymous - 09-02-2009, 13:12
neverluk, Myślę że warto.
Masz porobione wszelakie zdjęcia mogące pokazać zużycia w różnych dziwnych miejscach: pedały, fotel itp.
Dodatkowo masz możliwość napisania do kolegi i poproszenia o zdjęcie dowolnej części tegoż auta.
Nie wiem jak to jest z automatami więc co do skrzyni to Ci nic nie powiem.
Zdjęcia które tam masz: szczeliny między elementami (specjalnie porobione zdjęcia) ok. Kolory elementów (zdjęcia całości) ok.
Tapicerka (ok)
generalnie nie ma się czego czepić i nie piszę tego ze względu na to że mitsumaniak. Masz zdjęcia z których nic nie można się czepić......są dokładne i takie które pokazują wszystko.
Co do serwisów......też wypisane co i jak. Decyzja należy do ciebie, ale ja jak bym miał taką kaskę to bym go wziął.
Rozpisywał się nie będę......wie jakie zdjęcia zrobić....były tematy o rdzewiejących kielichach....masz foty......szczeliny itp....wszystko co ja bym obejrzał widać.....a skrzynia....nie wiem....ale stan zadbania auta może świadczyć o tym ze jest dobra.
KamilR10 - 09-02-2009, 17:02
Ja bym się długo nad takim egzemplarzem nie zastanawiał. Tak jak kolega pisał na zdjęciach nie ma do czego się przyczepić. Auto naprawdę warte uwagi!!
neverluk - 09-02-2009, 17:21
Prawda jest taka ze najbardziej to boje sie skrzyni biegow poniewaz Tiptronic to wieksza wartosc samochodu. ?? W ASO to sie uda sprawdzic ??
Hubeeert - 09-02-2009, 20:34
Włascicielem istotnie jest MitsuManiak - yrdn - zarejestrowany na Forum. Szkoda, że tu nie wystawił. O samochodzie można poczytać w Nasze Miśki.
Anonymous - 09-02-2009, 20:35
neverluk, Myślę że napisanie emaila do sprzedającego będzie najlepszym rozwiązaniem. Wydaje mi się że komputer ma coś do skrzyni, więc jak komputer to i zdiagnozować się da.....Ale głowy za tą teorię nie dam.
Pisz do sprzedającego i myślę że on nie będzie miał oporów przed takowym sprawdzeniem.
yrdn - 09-02-2009, 20:52
Hubeeert napisał/a: | Włascicielem istotnie jest MitsuManiak - yrdn - zarejestrowany na Forum. Szkoda, że tu nie wystawił. O samochodzie można poczytać w Nasze Miśki. |
Dlaczego tak bezosobowo? To, ze sprzedaje Mitsu nie znaczy, ze sie z Mitsumaniakami
rozstaję. Szukam oszczędności więc pewnie wrócę do pierwszego Mitsu, Lancerka 1.3...
I faktycznie, najpierw trzeba pokazac bylo pośród braci... Przepraszam.
Juz to naprawiam. Zapomnialem jedynie dodac, ze cena jest do negocjacji
Hubeeert - 09-02-2009, 20:53
yrdn, a bo nie byłem pewny czy zaglądasz na Forum
Anonymous - 09-02-2009, 20:57
A ja poświęciłem się i znalazłem temat o galu autorstwa kolegi yrdn.
>>>>KLIK<<<<
koszmarek - 10-02-2009, 14:36
ciekawa jestem jaka jest cena końcowa, bądź minimalna tego auta
Anonymous - 10-02-2009, 21:06
A ja mam takie małe pytanko odnośnie zdjęcai z aukcji gdzie widać komorę silnika
Gdzie na tym zdjęciu widać pompę układu hydraulicznego sprzęgła ( powinna być przy kielichu - a nie ma)
Upss zapomniałem że to automat he he he
yaro1976 - 10-02-2009, 21:17
cerber napisał/a: | A ja mam takie małe pytanko odnośnie zdjęcai z aukcji gdzie widać komorę silnika
Gdzie na tym zdjęciu widać pompę układu hydraulicznego sprzęgła ( powinna być przy kielichu - a nie ma)
Upss zapomniałem że to automat he he he |
bo jest zupełnie zbędna --> automat tiptronic
mpazera - 09-03-2009, 13:54
Widziałem tego galancika jakis czas temu na allegro, ale wtedy jeszcze bardzo kurczowo trzymałem się decyzji, że chciałbym autko młodsze, rocznik od 2000 wzwyż. I tuaj pytanie Z jakeigo rocznika najlepiej kupić galanta, czy roczniki 1998 i 1999 sa godne uwagi ? Pewnie wszsytko zależy od tego jak dbał o niego właściciel. Jak to jest z Waszymi galantami ?
pozdrawiam
KaWu - 09-03-2009, 14:24
mpazera, tez chciałbym młodszy. Moje zdanie: nie patrz na rocznik tylko na stan auta... To tak samo jak patrzeć na przebieg licznikowy....
Anonymous - 09-03-2009, 16:06
mpazera napisał/a: | Widziałem tego galancika jakis czas temu na allegro, ale wtedy jeszcze bardzo kurczowo trzymałem się decyzji, że chciałbym autko młodsze, rocznik od 2000 wzwyż. I tuaj pytanie Z jakeigo rocznika najlepiej kupić galanta, czy roczniki 1998 i 1999 sa godne uwagi ? Pewnie wszsytko zależy od tego jak dbał o niego właściciel. Jak to jest z Waszymi galantami ?
pozdrawiam |
Ja kupiłem ponad rok temu rocznik '99, ale auto było w idealnym stanie, świży import ze Szwajcarii, z dobrze udokumentowanym przebiegiem 145 tys. km. Do dzisiaj jestem więcej niż b. zadowolony
|
|
|