To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - Patrzcie jak można skrzywdzić miśka!

mitsu_pl - 10-02-2009, 19:30
Temat postu: Patrzcie jak można skrzywdzić miśka!
Masakra normalnie...

http://moto.allegro.pl/it...ie_83r_gaz.html

pawliku - 10-02-2009, 19:37

ooo matko jakiś domorosły "tjuningowiec", te zderzaki i te lampy puntowskie, aż serce się kroi na widok takiego auta :cry: takich to się powinno zdala od samochodów trzymać :)

[ Dodano: 10-02-2009, 19:38 ]
i jeszcze napisane "jedyna na swiecie" heh taki że tak powiem za przeproszeniem grat to napewno jedyny...

Piwor - 10-02-2009, 20:10

Pomimo tego, że to misiek, to wygląda to jak szrot, totalne gówno - złom. Właściciel - idiota powinien trafić na zlot, było by o czym pogadać. ;)
rosomak1983 - 11-02-2009, 16:44

Wg mnie wcale nie jest tak zle....
Piwor napisał/a:
to wygląda to jak szrot, totalne gówno - złom. Właściciel - idiota

wg mnie o wiele za mocne słowa zarówno w stosunku do auta jak i własciciela.... :roll:

Makos - 12-02-2009, 00:03

A to widzieli...? :D

http://www.moto.allegro.p...0_1983_rok.html

pawliku - 12-02-2009, 00:06

hehe lampy z zafiry gril niewiadomo skąd - fuj :)
ann87 - 12-02-2009, 18:09

To auto z pierwszego linku to wyszło jak peugot z tej reklamy LINK
kordiank2 - 17-02-2009, 19:04

Nie wiem co sądzić o całym wątku w tym dziale (przypominam: INNE MODELE). W pierwszym poście widzimy jeszcze cordię, ale wagony mają swoje miejsce, a peugeota z brodą w tym dziale to nie zdzierżę (jak mawiał Feliks). Wydaje mi się, że samo brzmienie tematu było niefortunne i dlatego zaistniało niebezpieczeństwo wskoczenia, że tak to ujmę, modeli bardziej popularnych mających swoje rubryki na naszym forum, do działu o innych modelach. Dlatego bardzo proszę nie rozpisywać się już o krzywdzeniu miśków i pedziotów. Jak najbardziej mogą tu się znaleźć ku przestrodze "ciekawostki" ze świata wiejskiego tjuningu dotyczące bezpośrednio innych modeli mitsubishi.