To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - "Auto Świat" i Moto-Champ 4x4 szkoła jazdy terenow

Efa! - 22-06-2006, 02:54
Temat postu: "Auto Świat" i Moto-Champ 4x4 szkoła jazdy terenow
Zaproszenia dla Mitsumaniaków na 24.VI (sobota) do bydgoskiego Myślęcinka są jak najbardziej dostępne, aktualne, a na jazdę terenowymi Mitsubishi zaprasza pan Zbyszek Karaś, właściciel Moto-Champa. Wszyscy chętni do wzięcia udziału w imprezie klubowicze proszeni są o kontakt z panem Karasiem pod nr telefonu 0606333934 w celu potwierdzenia przybycia i ustalenia szczegółów odbioru zaproszeń.
STRUSIU - 22-06-2006, 09:51

Jaka szkoda :cry:

W sobotę jestem w pracy do 15 :cry:

roch_27 - 22-06-2006, 09:57

A w jakich godzinach ma się odbyć impreza :?:

pozdrowienia

tomusn - 22-06-2006, 18:08

rozmawiałem właśnie z Efą!

Najważniejsze!!! Wejściówki trzeba sobie zaklepać telefonicznie!!!

Impreza ma być od 9 do 15. zaproszenie masz na godziny żeby nie było tłoku, ja myślę że spróbuję na 11.oo
ale niewiem czy dam radę, jutro zadzwonię koło 11 i dam znać od razu na którą godziną jestem. Tak sobie to chce ułożyć żeby jechać na drugą imprezę w Myślecinku.

Anonymous - 22-06-2006, 22:20

Ja już mam swoje zaproszenie. Umówiłem sie na 9:00 i z tego, co udało mnie sie dowiedzieć to będzie kila startów co parę godzin. Każdy obowiązkowo musi jechać wszystkim co ma napęd 4x4 :D

Jeśli dostanę cynk, od kogoś z Was na kom (każdy, kto powinien mieć ma mój numer) to podjadę do ASO i zmienię godzinę. Najlepiej byłoby, gdyby wszyscy MM jechali w jednym starcie. Do 16:00 muszę wiedzieć, to jeszcze można się ustawić. Później już raczej nie więc jak coś to dzwońcie i piszcie (nie mam w pracy neta :x ) :D

tomusn - 22-06-2006, 22:38

zastanowiłem się i dzwonię i umawiam na 9.00... jak da radę.
Anonymous - 22-06-2006, 23:15

nippo najprawdopodobniej będzie siedział w pracy do 14:00, a też bym chiał zeby był z nami, a nie sam (on pwenie też). Wstrzymaj się trochę. Jutro zadziałamy i zrobimy tak, żeby było dobrze.
tomusn - 23-06-2006, 10:00

zadzwoniłem i umówiłem się na 9.00 wejściówki odbieram przy wejściu :wink:
mapkę mam z zeszłego roku więc trafię
jak wystarczy czasu to wpadnę też na III Festiwal Motoryzacji

Firek! będąc w Żninie pamiętaj o mnie

Efa! - 23-06-2006, 17:47

A ja będę cały dzień na miejscu. Bo pan Zbyszek Karaś zaproponował Tangramowi, aby zespół zajął się oprawą muzyczną podczas imprezy (oprócz jazd samochodami będzie równolegle taki piknik z poczęstunkiem i czymś do picia - kto był w zeszłym roku, ten pewnie pamięta, a w tym roku dojdzie jeszcze mjuzik).
Do zobaczenia :) .

Anonymous - 23-06-2006, 19:41

Będę od początku do końca i na czym tylko się da, bo takie coś nie odbywa się często, a ja lubie takie imprezy :D Lepsze to od siedzenia w domu czy włuczenia się po mieście :mrgreen:
Anonymous - 23-06-2006, 23:31

:D bede od 9 rano :D
STRUSIU - 24-06-2006, 21:19

Mo Mitsumaniaki chwalcie się co i jak :P
wstawcie jakieś foty :lol:

Anonymous - 24-06-2006, 22:37

zanim wstawie foty :) (musze rawy przerobic) to powiem tak:

przedni naped jest dla dziewczynek :)

4x4 rulez :D

mimo ze trasa nie byla super hiper ekstremalna, procz przejazdu pewnego typa :) ktory chyba cale zycie zukiem jezdzil to bylo naprawde rewelacyjnie i wrazenia niezapomniane :)

oby wiecej takich imprez, dziekujemy organizatorom :)

Maciek - 24-06-2006, 22:43

nippo napisał/a:
przedni naped jest dla dziewczynek
No właśnie sie dowiedziałem że jestem innej płci niż sądziłąem od kiedy mogłem sądzić :mrgreen:
tomusn - 24-06-2006, 22:47

bylim!!
widziałem się z Bartkiem_NKM, Marcinem (nippo) i Efą!
i powiem wszystkim krótko: TAKIE IMPREZY TRZEBA ZALICZAĆ!!!

do wyboru: nowe L200 (inne bo zabudowane z tyłu), Pajero-Automat, Pajero Sport i Outlander
jedzonko: grill - kiełbaska, karkówka, dodatki, kawa, herbata, ciasteczka, napoje...

największe kolejki do L200, bo naprawdę fura robi wrażenie!

Byłem z kolegą - Pawłem o 9.oo, były dwie trasy: jedna - bardziej płaska dla Outlandera i trudna z podjazdami i przechyłami dla reszty. Przejechaliśmy trasę z instruktorm (PSport), a potem PS (kolega), O (ja), O (kolega), P-Automat (najpierw ja a potem kolega), w międzyczasie: jedzonko, miła pogawędka z p. Karasiem, rozmowa z resztą Mitsumaniaków itp.
i już była 12.oo i musieliśmy się zmywać. Więc L200 nas ominęło.

Serdeczne podziękowania dla p. Karasia, instruktorów off-roadu i całej załogi za organizację, a TANGRAMOWI za muzykę.

Kto nie był niech żałuje...