To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Zaproszenie na spot regionalny

Makos - 14-02-2009, 20:54
Temat postu: Zaproszenie na spot regionalny
Słuchajcie Miśki :D Widzę, że parę osób z regionu miałoby ochotę spotkać się, ale nie możecie jakoś zebrać się "do kupy" i coś zorganizować ;) Dlatego chciałbym Wam coś zaproponować. Grupa zachodniopomorska organizuje spot regionalny 1 marca, na który to spot możecie czuć się zaproszeni :) Jak będzie ładna pogoda to może i jakiegoś grilla się postawi, kiełbaski upiecze, będzie wesoło ;) W podanym temacie znajdziecie wszystkie informacje, łącznie z mapką i oznaczonym miejscem spotkania. Skoro znacie już termin i miejsce to pozostało Wam sporządzić tylko listę chętnych (obecność obowiązkowa!). Do Szczecina nie jest znowu aż tak daleko, czasu jeszcze trochę zostało więc myślę, że każdy może sobie wygospodarować jeden dzień, żeby spotkać się z innymi. Tym bardziej, że niedzielę raczej każdy ma wolną. Bierzcie całe rodzinki i w drogę. No Miśki, do dzieła! :D Dolnośląskie już pokazało, że można spotkać się większą grupą, wystarczy tylko odrobina dobrych chęci :)
Rafal_Szczecin - 15-02-2009, 23:43

dokladnie tak jak napisal Makos .
jezeli macie ochote, oraz czas, to serdecznie zapraszamy, im nas wiecej tym lepiej, tak wiec nie zastanawiac sie, rezerwowac sobie wolna niedziele i szczecin zaprasza :)

Piter.v8 - 19-02-2009, 23:06

Ja już wpisany na listę tylko żeby pogoda dopisała co nie zmienia faktu że i tak pojade mam tylko nadzieję że nie sam z Gorzowa!!!!!!!!!???????????