To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - MMC - wyniki sprzedaży w Polsce.

Hubeeert - 16-02-2009, 19:39

MITSUBISHI_GT napisał/a:
Mam nadzieje że admini i moderatorzy pozostawią ten temat,
No jak widze takie stwierdzenie to palec mnie swedzi ale niech będzie - zostawię.
A jak widzę to czarno szczerze mówiąc. Powód? Recesja.

Marcin-Krak - 16-02-2009, 20:21

Hubeeert napisał/a:
A jak widzę to czarno szczerze mówiąc. Powód? Recesja.

Jak wprowadzą możliwość odliczenia VAT-u od zakupionego nowego samochodu, po zezłomowaniu starego, to nie wiadomo jak to się może ułożyć :P

Trik - 17-02-2009, 00:09

Jak dobrze będzie to marka Mitsubishi Pojawi się wreszcze w tabeli nawet na 15 miejscu, a nie ciągle "inne lub pozostałe" i trzeba się domyślać czy Mitsu jest w tym zestawieniu czy nie :lol: .
Anonymous - 17-02-2009, 11:32

Ważne jeszcze żeby ilość sprzedanych aut przełozyła się pozytywnie na świadczenie usług gwarancyjnych i pogwarncyjnych oraz cenę części i akcesoriów. To tylko taka moja cicha nadzieja. :D
Student - 17-02-2009, 12:30

Obecnie to chyba jest ta że ze względu na brak dostępnych samochodów Mitsu traci klientów na rzecz innych marek no bo jak tu czekać 3 miechy na samochód a w np. w Toyocie prawie od ręki, nie można liczyć na to że zawsze do salonu przychodzą fani marki i poczekają.
Jeszcze długa droga przed firmą Mitsu aby dobrze i wyraźnie zaistnieć.

Demonic - 17-02-2009, 13:27

No to ja jestem mega fanem, bo odbiór mam na kwiecień 2009 a zamówiłem w sierpniu 2008.
Anonymous - 15-03-2009, 20:28

Demonic napisał/a:
No to ja jestem mega fanem, bo odbiór mam na kwiecień 2009 a zamówiłem w sierpniu 2008.

powinienes dostac nagrode od Mitsu za taką cierpliwosc, 10 lat serwisu gratis

Robson86 - 15-03-2009, 23:55

Z jednej strony fajnie ze Mitsu w koncu odnajduje sie na tak ciezkim rynku jakim jest polski rynek...z drugiej jednak, szkoda... bo nie chcialbym zeby bylo tak jak w przypadku VW,Opla czy Audi ze widze je po kilka sztuk na kazdej ulicy :?
Pozdroo

krzychu - 16-03-2009, 00:07

No ale takiego nissana to mogli by łyknąć w końcu.... Myślałem że jest lepiej :doubt:

Krzychu

misjonarz. - 16-03-2009, 22:04

Robson86 napisał/a:
nie chcialbym zeby bylo tak jak w przypadku VW,Opla czy Audi ze widze je po kilka sztuk na kazdej ulicy :?
zgadzam się. jak kupowałem pierwszego miśka 10 lat temu to była rzadkość, a te gti to na śląsku kilka sztuk z tego 2 u mnie w zabrzu :mrgreen: , a teraz kilkanaście bodajże galantów po mieście się buja :shock:
bastek - 29-03-2009, 11:12

witam
a z ciekawośći spytam - wie ktoś jak to jest za granicami? czy też tak rośnie, czy tylko w Kraju Nadwiślańskim tak wszyscy lubią mitsubishi?

Hubeeert - 29-03-2009, 13:52

bastek1 napisał/a:
wie ktoś jak to jest za granicami?
w UK w grudniu 600 w PL 700. Różnica polega na tym, że w UK rocznie sprzedawało się ponad 30000 Mitsu a grudzień jest/był zwykle jednym z lepszych miesięcy...
Jackie - 09-04-2009, 20:42

To prawda, to co się dzieje teraz w salonach to szaleństwo. Nawet na krańcach wszechświata (u mnie znaczy się :D ) gubimy nogi ;) Jak tak dalej pójdzie będę musiał zatrudnić więcej sprzedawców ;)
Pozdrawiam

krzychu - 11-05-2009, 22:37

Jak tak dalej pójdzie to można będzie stwierdzić że to forum wspomaga sprzedaż Mitsubishi w Polsce! Może jakieś dofinansowanie MMC by dało? W końcu mamy mnóstwo użytkowników nowych samochodów (patrz nowy Lancera, nowy Outlander) którzy przed zakupem śledzili forum a teraz w nim intensywnie uczestniczą! Wielu to właśnie oponie z forum przekonały do zakupu.
Anonymous - 11-05-2009, 23:53

krzychu napisał/a:
ak tak dalej pójdzie to można będzie stwierdzić że to forum wspomaga sprzedaż Mitsubishi w Polsce!

razem z kiepskim kursem zlotego