Archiwum - Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
ajt - 20-02-2009, 17:32 Temat postu: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Co sądzicie o tej?
Jakieś zastrzeżenia?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7712139
z góry dzięki za opinie
Pozdrawiam
Robson86 - 20-02-2009, 18:13
powylamywane "lotki" wylotow wentylacji bocznych, dogiety "nosek" maski do nawozia, brak zdjec tylu, silnika i przodu auta a wlasnie lewy przod wydaje mi sie podejrzany ale nie moge nic powiedziec bez zdjec
Jesli Cie interesuje popros o podeslanie wiekszej ilosci zdjec...
zdublowales temat 2 razy
Pozdroo
Kris1980_147 - 20-02-2009, 21:37
Kluczyk nie oryginalny, bo ja mam przynajmniej kluczyki w kolorze czarnym, a nie jakieś takie siwe. No chyba że światło tak akurat pada.
Moomin - 20-02-2009, 22:30
Kris1980_147 napisał/a: | Kluczyk nie oryginalny, bo ja mam przynajmniej kluczyki w kolorze czarnym, a nie jakieś takie siwe. No chyba że światło tak akurat pada. |
Kluczyk jest oryginalny tylko to jest tak zwany klucz serwisowy, jako trzeci w komplecie powinien być. Da się nim otworzyć i zapalić auto, ale nie można np otworzyć schowka wewnątrz, odblokować tylnych siedzeń. Zamysł jest taki, że klucz ten zostawiasz mechanikowi jak oddajesz auto do serwisu tak żeby Ci za bardzo nie myszkował po samochodzie. Tak mi to tłumaczyli w ASO przynajmniej.
Robson86 - 21-02-2009, 09:30
Moomin napisał/a: | Kluczyk jest oryginalny tylko to jest tak zwany klucz serwisowy, jako trzeci w komplecie powinien być. Da się nim otworzyć i zapalić auto, ale nie można np otworzyć schowka wewnątrz, odblokować tylnych siedzeń. Zamysł jest taki, że klucz ten zostawiasz mechanikowi jak oddajesz auto do serwisu tak żeby Ci za bardzo nie myszkował po samochodzie. Tak mi to tłumaczyli w ASO przynajmniej. |
to po to on jest aaaa Tak sie kiedys zastanawialem
Pozdroo
Chooper - 21-02-2009, 10:20
ajt, nie dubluj tematów, wystarczy jak o oba auta zapytasz w jednym temacie
Kris1980_147 - 21-02-2009, 20:28
Moomin napisał/a: |
Kluczyk jest oryginalny tylko to jest tak zwany klucz serwisowy, jako trzeci w komplecie powinien być. Da się nim otworzyć i zapalić auto, ale nie można np otworzyć schowka wewnątrz, odblokować tylnych siedzeń. Zamysł jest taki, że klucz ten zostawiasz mechanikowi jak oddajesz auto do serwisu tak żeby Ci za bardzo nie myszkował po samochodzie. Tak mi to tłumaczyli w ASO przynajmniej. |
Tak tylko gościu w ogłoszeniu napisał komplet dwóch kluczy. Ale spoko - nie ważne. Ogłoszeniu już i tak nie aktualne
matuszkaa - 22-02-2009, 23:35
Moomin napisał/a: | Kris1980_147 napisał/a: | Kluczyk nie oryginalny, bo ja mam przynajmniej kluczyki w kolorze czarnym, a nie jakieś takie siwe. No chyba że światło tak akurat pada. |
Kluczyk jest oryginalny tylko to jest tak zwany klucz serwisowy, jako trzeci w komplecie powinien być. Da się nim otworzyć i zapalić auto, ale nie można np otworzyć schowka wewnątrz, odblokować tylnych siedzeń. Zamysł jest taki, że klucz ten zostawiasz mechanikowi jak oddajesz auto do serwisu tak żeby Ci za bardzo nie myszkował po samochodzie. Tak mi to tłumaczyli w ASO przynajmniej. |
No to teraz już wiem dlaczego nie mogę otworzyć bagażnika z kluczyka i opuścić siedzeń
Ehh to znaczy że nie mam tego pierwszego.
gigant87 - 02-03-2009, 22:36
co sądzicie o tej?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7915996
Robson86 - 02-03-2009, 23:52
tylny prawy blotnik cos nie teges
Wylamany regulator intensywnosci podswietlenia wskaznikow
Pozdroo
|
|
|