[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Czy zawieszenie z Cari pasuje do Colta?
Anonymous - 20-02-2009, 18:30 Temat postu: [CAxA] Czy zawieszenie z Cari pasuje do Colta? Czy zawieszenia w Carismie i Colcie CA0 za zblizone?
Wiem ze wejscie do kielicha jest na 3 sroby nie na dwie ja kw przypadku colta natomiast z tylu wyglada na to samo.
mocowanie do jarzma piasty tez jest takie samo tylk z przodu w cari jest mocowanie laczniak stabilizatora z amortyzatorem nie ja kw przypadku colta do wachacza.
Moze ktoś z was wie bo mam dylemat pewien ...
pozdrawiam
bwr
daje techniczne foto
ictus - 20-02-2009, 18:36
jezeli przod jest z CJ to bedzie pasowal po nawierceniu otworow w kielichu
looknij w katalog intercarsu online i przy wyborze konkretnej czesci masz zakladke "wystepuje w" czy cos w tym stylu i mozesz zobaczyc w jakich jeszcze modelach dana czesc jest zamiennikiem
co prawda z amorami moze nie byc tak prosto bo zewnetrzenie moga byc identyczne ale nastawy moga sie roznic i czesci beda mialy inne numery... ale poszukaj
Anonymous - 20-02-2009, 19:06
poszperałem trudno colowiek powiedziec o tym e-katalogu intercars ,niezbyt jest precyzyjny no ale czego spodziewac sie po darmowym katalogu.Ogolnie chodzi o kąt nachylenia mocowania amortyzatora w miejscu mocownia go z jarzmem piasty? dobrze rozumiem?
qrcze gdzie takie dane mozna zdobyc - ktokolwiek widzial kotkolwiek wie - oswiećcie mnie
ictus - 20-02-2009, 22:14
zdadz co kombinujesz najpierw to moze da sie jakies posrednie rozwiazanie wymyslec
Anonymous - 21-02-2009, 12:15
chce wsadzic zawias od cari do colta byzt 1,6 lub 1,8 ale tu zbytnio roznicy nie ma prozz grubszych amorow w 1,8.
Ictus ogolnie chodzi o mocowanie do jarzma piasty czy odelglosc miedzy srubami mocujacymi jest taka sama? czy jaki tam jest kat nachylenia?
ictus - 23-02-2009, 14:25
no ale przeciez mocowanie do piasty to ci w razie czego dobry magik przerobi. i od razu moze lekko przesunac otwory mocujace zeby byl lekki negatyw
|
|
|