To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - kolizja sigmy

krzysius - 20-02-2009, 20:43
Temat postu: kolizja sigmy
Witam ! mam sigme kombi z 93 roku rozbitą z przodu z lewej strony i pytanie! Czy pasowałyby częsci z sigmy sedan zroku 92 ,mam na mysli :przednią atrape ,lewą lampe,zderzak przedni, lewy błotnik nadkole ,sterownik z pompą ABS,wahacz (wiem ze sa dwa rodzaje tuleji tylnych)lewy kierunkowskaz !To z grubsza prosze o odpowiedz i POZDRAWIAM MITSUMANIAK
VirMan - 20-02-2009, 23:00

z tego co wiem sigma -sigma pasuje
z diamante nie przełorzysz ,ale sigma jak najbardziej.

Anonymous - 21-02-2009, 07:30

Z przodu miedzy sedanem a kombi nie ma żadnej różnicy a tak a propo jesli chcesz to mam wahacz na zbyciu obie strony
krzysius - 21-02-2009, 12:37

ok dzieki za odpowiedzi a co do wahacza to dam znac pozdrawiam :D
Anonymous - 04-03-2009, 23:49

Z Diamante do Sigmy przełożysz i na odwrót - oprócz zderzaków to reszta pasuje. Błotniki w Sigmach miały kierunki w Diamante nie. Blachy pasują bo u siebie zakładałem maskę, atrapę i światła od Sigmy i samochód normalnie działa.
VirMan - 05-03-2009, 00:01

maska nie pasuje , błotniki nie pasują ogólnie balcharka i szyby w sedanach - kombi diamante , to sigma oprócz zderzaka. - reszta tak :)
Anonymous - 05-03-2009, 00:09

VirMan napisał/a:
maska nie pasuje , błotniki nie pasują ogólnie balcharka i szyby w sedanach - kombi diamante , to sigma oprócz zderzaka. - reszta tak :)

Pasuje bo wymieniałem w swoim Diamante na części Sigmowe, szyby już pisałem w innym temacie - przednia pasuje, reszty nie sprawdzałem.
A tak BTW, jeśli szukasz części to ten mój Diamante jest do sprzedania i niewiele za niego chcę. W środku zadbany, ja nie palę, tapicerkę prałem już ze 3 razy bo mam uczulenie na kurz. Czekam właśnie na rozliczenie szkody i jestem ciekawy ile mi zaproponują.

VirMan - 05-03-2009, 00:14

pisałem - pasuje do diamante kombi :) bo diamante kombi to verada . magna i sigma - ten sam model budki - jesli masz drzwi zramkami( a nie same szyby jak w sedanie) , to nawet drzwi są takie jak w sigmie , sprawzdalismy wymiary z lukasz12 - nie pasują - sprawdze jeszcze raz dla pewności.
Anonymous - 05-03-2009, 00:16

Tak, nie brałem pod uwagę sedana bez ramek. W każdym razie do wagona przód na pewno pasuje, jeden błotnik wymieniałem.