To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Carisma] Błotniki od Cari po lifcie do Cari przed liftem

koszmar9 - 21-02-2009, 22:40
Temat postu: [Carisma] Błotniki od Cari po lifcie do Cari przed liftem
Witam Pisze na forum pierwszy raz Mam mały problem Niedawno zakupiłem Carisme z 95 i mam problem z błotinkami z przodu gdyż są całe przeżarte i są już w nich dziury ( na dole przy łączeniu z drzwiami i progiem ) Chciałbym kupić coś używanego żeby wstawić tylko ten element ale mam wątpliwości jak długo to wytrzyma Stad moje pytanie Czy da rade wstawić błotnik do mojej furki od modelu po liftingu Na pierwszy rzut oka wydaja mi sie takie same ale wole spytac zaawansowanych użytkowników Z góry dziękuje za pomoc i proszę o wyrozumiałość.
Matejko - 21-02-2009, 22:51

z tego co wiem to nie podejda,
i po co tak kombinowac jak na allegro wybor blotnikow pelny, ze nawet kolor mozna dobrac

koszmar9 - 21-02-2009, 23:07

Wiem Ale chodzi o to ze te na allegro to w wiekszosci na zdjeciach juz tragicznie wygladaja i boje sie ze kupie i po nastepnej zimie znow bedzie to samo Myślałem też o reperaturce ale do Cari to chyba niemożliwe jest to dostać...
Matejko - 21-02-2009, 23:15

rok temu kupilem, zakonserwowalem i zalozylem, nie ma prawa sie z nim nic stac
koszmar9 - 21-02-2009, 23:18

Ok no to chyba bede również musiał tak zrobic Bo chce moj pierwszy samochodzik doprowadzic do jak najlepszego stanu Dzieki wielkie