L200 Ogólne - Zabudowy do nowego L200
Anonymous - 27-06-2006, 10:46 Temat postu: Zabudowy do nowego L200 Kieruje pytanie do osób zorjętowanych (czyli pewnie do Patrola)
Jakie będą zabudowy dostępne w polsce i z jakimi cenami no i jeszcze przydało by się kawałek zdjęcia.
No i bym się nie obraził na opinie.
Anonymous - 10-07-2006, 09:23 Temat postu: Re: Zabudowy do nowego L200
Kruel napisał/a: | Kieruje pytanie do osób zorjętowanych (czyli pewnie do Patrola)
Jakie będą zabudowy dostępne w polsce i z jakimi cenami no i jeszcze przydało by się kawałek zdjęcia.
No i bym się nie obraził na opinie. |
Jeśli chodzi o ceny - są dośc wysokie i uzależnione od kursu euro. Zaczynają się od ok. 6.000 pln a kończą na ok. 17.000 pln.
Dostępne są Fullbox'y, Hardtop'y, zabudowy miękkie (plandeki), sztywne (blachy ryflowane), rolety itp.
Jeśli chcesz zobaczyć akcersoria do tego auta - podaj mi swój adres, prześlę Ci katalog L-200.
Pozdrawiam
Anonymous - 27-07-2006, 00:53
Po pierwsze chcialbym wszystkich przywitać bo to moj pierwszy post.
Ostatnio zakupilem L200 i zaczalem szukac czegos w rodzaju zasowanej plachty na przestrzen ladunkowa. Mam pytanie czy ktos moze polecic jakas firme w Warszawie ktora zrobi taka na zamowienie bo w ASO za cene jaka mi powiedzieli moge kupic tania nadbudowke.
Jeszcze jedno pytanie czy sa jakies zamienniki nadbudow oferowanych w ASO ? Moze ktos z USA by byl chetny sciagnac ?
Pozdrawiam,
Pawel
Anonymous - 27-07-2006, 10:38
tu sprzedaja kilka producentow ale chyba z zakryc maja tylko hardtopy
http://www.dakro.com.pl
tutaj tez maja troche tego towaru http://www.carryboy.com/ albo com.pl
i troche fajnych producentow
http://www.orciari.it/
http://www.roadranger.de/
Anonymous - 30-07-2006, 20:29
nowak napisał/a: | Jeszcze jedno pytanie czy sa jakies zamienniki nadbudow oferowanych w ASO ? |
Wstrzymaj się jeszcze trochę z zakupem i ściąganiem (pewnie do końca roku), gdyż pojawią się zamienniki, praktycznie wszystkich rodzajów zabudów (w tym rolet). Będą sprzedawane również przez ASO.
Pozdrawiam
Hubeeert - 30-07-2006, 20:54
Patrol, a ceny?
Anonymous - 31-07-2006, 18:50
Hubeeert na to pytanie nie potrafię Ci jeszcze odpowiedzieć.
Jak tylko będę miał więcej informacji - na pewno dam znać.
Przypuszczam, że ceny akcesorii bedą się kształtować na poziomie 50-70% ceny oryginału.
Mam również nadzieję, że będą niektóre elementy lepiej zaprojektowane i wykonane - jak na przykład mocowania w zabudowie typu HARDTOP....
Uwierzysz, że oryginalne mocowania są na tyle słabe i niepraktyczne, że zabudowa zsunęła się z samochodu....?!?!? Faktem jest, że samochód brał udział w pokazach terenowych ale taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć miejsca...!!!
Hubeeert - 31-07-2006, 18:53
No comments
Anonymous - 31-07-2006, 18:57
Hubeeert napisał/a: | No comments |
I bardzo dobrze, bo już miałem dodać, że ze szczelnością pomiędzy zabudową, a burtą też jest różnie...
JCH - 03-08-2006, 16:08
Kruel napisał/a: | Jakie będą zabudowy dostępne w polsce i z jakimi cenami no i jeszcze przydało by się kawałek zdjęcia. |
Proszę bardzo - namierzony dziś pod saloonem Moto w Ka-cach
Anonymous - 04-08-2006, 11:22
JCH - moim zdaniem najładniejsza zabudowa do tego samochodu...
Zresztą każdy Fullbox dodaje pickup'owi smaczku....:)
JCH - 04-08-2006, 11:39
Patrol napisał/a: | moim zdaniem najładniejsza zabudowa do tego samochodu | Kosmiczna trochę
Widziałem jeszcze jakieś orurowania na burtach - też ładnie się prezentowało.
Anonymous - 11-08-2006, 18:45
Patrol napisał/a: | nowak napisał/a: | Jeszcze jedno pytanie czy sa jakies zamienniki nadbudow oferowanych w ASO ? |
Wstrzymaj się jeszcze trochę z zakupem i ściąganiem (pewnie do końca roku), gdyż pojawią się zamienniki, praktycznie wszystkich rodzajów zabudów (w tym rolet). Będą sprzedawane również przez ASO.
Pozdrawiam |
Dzieki za wszystkie odpowiedzi . Wstrzymuje sie z zakupem zabudowy ale roleta przydala by mi sie na juz. Co do ASO to mozna kupic u nich rolete za 4200zl. Skontaktuje sie z firmami ktore poleciliscie wyzej, moze oni zrobia mi taka rolete na zamowienie w bardziej sensownej cenie.
Pozdrawiam
Anonymous - 23-11-2006, 17:10
witam wszystkich
Mam ten sam problem i poszukuję czegoś w rodzaju pokrywy lub plandeki na część ładunkową ,czy juz coś wiadomo gdzie w miarę tanio można taką kupić ?
Pozdrawiam.
Anonymous - 10-12-2006, 20:37
Wszystko jest kwestią gustu. Ja mam zwykłą roletę aluminiową, bo jak pick-up to pick-up - żadny plastików nie chciałem piąć do góry.
|
|
|