To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Serialowe kawałki

Firebee - 19-06-2005, 19:12
Temat postu: Serialowe kawałki
Jesli ogladacie Kryminalnych to co myslicie o kawalku konczacym ten serial (mam na mysli ten spokojny grany przez orkiestre symfoniczna)...

Jak dla mnie pełen wypas.. Dawno nie slyszalem tak dobrego i fachowego kawalka w serialu.. I to w Polskim serialu..
No brawa wielki i slucham w kolko oczywiscie:)

Pozdrawiam
keFirek

Anonymous - 20-06-2005, 20:45

Jak chcesz mocnych kawałków symfonicznych GORĄCO polecam wsadzić płyte z grą Total Annihilation do zwykłego odtwarzacza i zacząć od 2 tracka.

Jeżdżę z nią w samochodzie.
Taki rodzaj przekazywanej mocy ala Apocaliptica

Anonymous - 20-06-2005, 22:29

Wsadź sobie "Obrazki z wystawy" Modesta Musorgskiego - to jest dopiero wypas....
Firebee - 21-06-2005, 07:56

Dzięki Wam!.. Jak macie cos w takim temacie jeszcze to bylbym wdzieczny..
Pozdro
Firek

TNT - 21-06-2005, 08:41

A ja odlecialem w innym kierunku muzyki w auceie wpadl do radyja Andre Boceli i nie moge go usunac mimo ze jest sporo innej muzy ale przy tej jezdzi sie super. Klasyka ale noga robi sie ciezka.
piotras - 07-07-2005, 12:19

Yngwie Malmsteen - niektóre kawałki z muzyką klasyczną. Koleś nieźle wymiata na gitarce. Polecam
Grześku - 14-07-2005, 14:54

mam parę jego kawałków na mp3 - a jaką płytę polecasz ?
Artii - 14-07-2005, 15:02

A ma ktos piosnke ta co idzie na filmie TYGRYSY EUROPY? Nie moge nigdzie jej znalezc :) , ale tez jest super. Słuchal ktos?
Jackie - 14-07-2005, 15:39

Tak w temacie: jesli o mnie chodzi to nic nie przebije tematu z "Polskich Dróg". Mam do tego kawałka specjalny sentyment, ponieważ mój ś.p. promotor na studiach po prostu cudnie grał to na fortepianie (był również profesorem muzyki...) Najlepszy był numer, kiedy w "Odeonie" (takiej knajpce jazzowej w białym) zaczął grać. Pomimo potwornego upału na zewnątrz wszyscy weszli do środka z ogródka kafejki. Oj były czasy.... :wink:
Pozdrawiam

Anonymous - 14-07-2005, 17:48

Jackie napisał/a:
Tak w temacie: jesli o mnie chodzi to nic nie przebije tematu z "Polskich Dróg". Mam do tego kawałka specjalny sentyment, ponieważ mój ś.p. promotor na studiach po prostu cudnie grał to na fortepianie (był również profesorem muzyki...) Najlepszy był numer, kiedy w "Odeonie" (takiej knajpce jazzowej w białym) zaczął grać. Pomimo potwornego upału na zewnątrz wszyscy weszli do środka z ogródka kafejki. Oj były czasy.... :wink:
Pozdrawiam

Chcesz to Ci przywiozę nuty ;-) Wbrew pozorom to technicznie bardzo łatwy utwór. A słyszałeś jak go gra Pat Metheny?

Anonymous - 14-07-2005, 18:33

A mnie wprost rzuca na kolana temat przewodni z serialu "Dom". Ileż w tym smutku, ileż uczuć, pasji!! Do słuchania w samochodzie raczej się nie nadaje, ale posłuchać wieczorem, przy zgaszonym świetle - to jest dopiero przeżycie. Koniecznie na niezłym sprzęcie - wszelkie przenośne boom boxy nie oodadzą klimatu tego utworu.
JCH - 14-07-2005, 21:33
Temat postu: Kawalki
'Children of Sanchez' Chucka Mangione. Noga samoczynnie coraz mocniej naciska na pedal gazu ...
Matejko - 14-07-2005, 21:55

wy sie nie znacie mandaryna z ev'rynight wymiata i tyle :D
misia27 - 14-07-2005, 21:58

Matejko napisał/a:

taaak i ta jej "piekna" angielszczyzna...

Matejko - 14-07-2005, 22:27

misia27 napisał/a:
Matejko napisał/a:

taaak i ta jej "piekna" angielszczyzna...

no ale hit na lato jest :mrgreen: