Chcę kupić Galanta! - Prosba o ocene 2.5 V6
Traeki - 24-02-2009, 19:28 Temat postu: Prosba o ocene 2.5 V6 Prosze o ocene tego egzemplarza. Duze prawdopodobienstwo ze go kupie ... Mial byc diesel ale sprzatneli go z przed nosa. Wtedy mocniej zaczalem zglebiac forum no i juz nie chce diesla tylko V6 :):)
W srodku widac oprzyzadowanie inwalidzkie wiec o tym nie piszcie (zreszta musze miec auto wlasnie z nim). Prawdopodobie w sobote pojade go kupic - chyba ze spostrzezecie cos co go skresla z listy.
Ponoc bezwypadkowy, ale klapa bagaznika wyglada na inny odcien ? tak swiatlo pada ?
Link do ogloszenia
--
Pozdrawiam
Przemo
czekoladka_1981 - 24-02-2009, 19:42
Traeki napisał/a: | Ponoc bezwypadkowy, ale klapa bagaznika wyglada na inny odcien ? tak swiatlo pada ? |
Też mi się tak wydaje , ale niech się wypowie ktoś z sokolim wzrokiem? Tak poza tym szkoda że nie ma zdjęć komory silnika, bagażnika. Nie posiada 170, a 163KM , no i ten grill jakiś inny, zderzak też nie z tej wersji?
marexi - 24-02-2009, 21:05
Tez mam rok 98 i mam identyczny zderzak- jest to tzw WINTER EDITION: mam indentyczne wyposazenie i do tego jeszcze nie wymienione tutaj podgrzewane fotele, ktorych moze nie ma:) wydaje mi sie bardziej ze inny kolor ma blotnik prawy bo zauwaz ze klapa bagaznika i dwrzi tylne sa w tej samej barie, mozliwe ze ktos juz naprawial tzn usuwal rdze z nadkoli, wg mnie bardzo ladny egzemplarz. pozdrawiam
PS jak pisala Czekoladka szkoda ze nie widac zdjec komory silnika i ten grill ma jakies sreberka ale mozliwe ze to przez to ze mial lekkie pukniecie albo po prostu ktos wymienic albo dokleil alu zeby bardziej przypominal passaty z chromem;)
Traeki - 24-02-2009, 21:31
Co do tego prawego boku to moze byc fakt. W\g sprzedajacego jest od srodka na rancie rdza na lewym nadkolu , na prawym nie ma - mam dokladne zdjecia Bagaznik tez mam zdjecie , na co w nim zwrocic uwage ? Komore silnika ma doslac.
Co do grila to ponoc byl gratis do felg dodany jak kupowal je.
--
Pozdrawiam
Przemo
pepi - 24-02-2009, 23:39
mnie najbardziej dziwi ten spryskiwacz świateł w tym roku - szczerze mówiąc nigdy go nie widziałem poniżej 2000 roku
i nie wiem czemu ale jakoś rzuciły mi sie halogeny jak by ta zaślepka byla tam nie do konca idealnie spasowal i to po obu stronach
grill na bakt wymieniany
moze ktos sobie zmenil tylko zderzak i tyle
shinai - 25-02-2009, 12:32
Witam ja mam 98 rok i mam spryskiwacze w zderzaku ,Werdwew w swoim kombi też ma.
A o ile sie nie myle to on ma 1997albo 98 i zderzak ma ten sam co misio z ogłoszenia.
Pozdrówki
pepi - 25-02-2009, 16:29
shinai napisał/a: | Witam ja mam 98 rok i mam spryskiwacze w zderzaku ,Werdwew w swoim kombi też ma.
A o ile sie nie myle to on ma 1997albo 98 i zderzak ma ten sam co misio z ogłoszenia.
Pozdrówki |
oki tylko z tego co widze to jestes z uk a czy na europe tez wychodzily?
pytam bo chce sobie u siebie zalozyc spryskiwacze i sie zastanawiam czy robic je samemu czy moze szukac zderzaka z nimi ?
shinai - 25-02-2009, 18:35
Anglia to też Europa ale nie wiem jak bylo na kontynencie. W anglii też widuje galanciki bez spryskiwaczy świateł
pepi - 25-02-2009, 18:42
shinai napisał/a: | Anglia to też Europa |
hehe dokladnie tylko z persektywy auta to albo masz europe albo anglika
jak by ci gdzies wpadly w angli takie spryskowacze to pamietaj o mnie w europie
pozdrawiam
shinai - 25-02-2009, 19:06
Prosisz i masz napisz pw do Mike951 u niego w garażu widziałem a sprzedał swojego galanta z nowym zderzakiem gdzie nie miał montowanych spryskiwaczy.
A jak cos to Shinajowa bedzie w polsce 10 marca to może wziąć ze sobą. I podesłać zawsze to taniej bedzie
Traeki - 26-02-2009, 18:13 Temat postu: Nie kupuje Niestety nie kupuje tego egzemplarza.
Najbardziej zalezalo mi na tym oprzyrzadowaniu niestety z bliska - mam zdjecia - to jest katastrofa. Kowal by to lepiej zrobil. Poprostu ktos na zywca przelozyl to z innego auta bez dopasowania, w kazdej chwili moze sie to rozleciec.
Rolety bagaznika brak.
Kluczyk jeden - brak kodowego.
Srodek ladny a bagaznik totalny syf, kartofle wozili na targ ??
Chcialem tez zdjecie kielichow i mimo kilkukrotnie ponawianej prosby nie dostalem. Dziwne inne sie dalo zrobic.
Jakby ktos reflektowal i chcial zdjecia to moge podeslac.
Tak ze dalej szukam moze ktos sprzedaje ? Konieczne warunki: automat, kombi, klimatyzacja no i cena max 12 000. Niestety oprzyrzadowanie bede musial do kupic a to ok 3000 wiec tyle musze zostawic + rozrzad + ubezpieczenie.
Pozdrawiam
Przemo
Pilers - 17-03-2009, 10:12
Witam,
czy w tym temacie omawialiście Gala z Zamościa? Ogłoszenie wygasło a opis samochodzika jakoś tak pasuje do tego co znalazłem w anonsach.
Pozdrawiam.
Anonymous - 17-03-2009, 11:13
Nie, na pewno nie z Zamościa, bo ten stoi dopiero od kilku dni. Omawiany był bodajże z Lublina, ale w tym samym kolorze o ile dobrze pamiętam.
T-T - 19-03-2009, 20:18
czy to czasami nie ten sam ???
Anonymous - 20-03-2009, 09:09
Zapytaj tego, który go oglądał.
Wspomniany, miał oprzyrządowanie inwalidzkie, tutaj tego nie ma, nie wiem czy po czymś takim, nie zostają ślady montażu?
|
|
|