Carisma - Ogólne - [Cari 1.8] zamontowanie kilmy
karol_kucharski - 28-02-2009, 22:15 Temat postu: [Cari 1.8] zamontowanie kilmy witam mam cari 1.8 chce w niej zamntować klimke bo nie posiada smigam po stronkach allegro i tam mają kompletne klimki ale chce zasięgnąć waszej opinjc co do montażu nie wiem jak z okablowaniem poniewaz mysle o klimatroniku pozdrawiam i prosze o rady
mephisto - 28-02-2009, 22:43
moim zdaniem sie to kompletnie nieoplaca.za duzo musisz sosu wylozyc na czesci i sam montaz
Chooper - 01-03-2009, 01:00
karol_kucharski, sprzedfaj auto, i kum z klimatyzacją, bo montaż klimy, a tym bardziej klimatronika jest kompletnie nieopłacalny, a i rozbierać trzeba co nie miara, bo to nie tylko wentylator sprężarka i panel sterowania, to cała masa silniczków sterujących parcą nawiewów, parownik, filtr elektrostatyczny, dodatkowe przekaźniki etc.
Matejko - 01-03-2009, 01:31
nie liczac roboty - to koszta nie sa az takie zle, z robota to szkoda pradu bo wyjdzie jakies 3-4tys. (polowa czesci z anglika nie podejdzie)
karol_kucharski - 01-03-2009, 21:07
dzieki koledzy troche optymizmuchodzi mi tylko o czesci bo robotki to bym sam zrobil a czy ktos prubowal takich modyfikacji?
siwek - 01-03-2009, 21:11
jeślibyś sam robił to nie byłby taki wielki koszt bo całe instalacje kiedyś patrzyłem to od ok 1tyś więc nie jest drogo.
karol_kucharski - 01-03-2009, 21:17
znalazłem na alllegro gostka co oferuje że ma komplet do takiego golasa jak ja posiadam i woła 1500 zł cena chyba nie taka najgorsza
siwek - 01-03-2009, 21:24
karol_kucharski napisał/a: | znalazłem na alllegro gostka co oferuje że ma komplet do takiego golasa jak ja posiadam i woła 1500 zł cena chyba nie taka najgorsza | cena dobra, tak jak napisałem , wcześniej jak szukałem znalazłem jedną za 1000 a reszta była droższa wiec myśle ze instalka za 1500 to nie jest zly zakup, spróbuj się jeszcze potargować bo tego raczej się na codzień nie kupuje więc może coś spuści
karol_kucharski - 01-03-2009, 21:56
chooper dzieki za opnije klimatronik odpada zostaje manual a wie ktos jak z kablami kostkami i tak dalej bo nie wiem co gosc mi sprzeda a boje sie ze po zakupie bede biegal za jakimis pierdółkami
ZEROSUPER - 02-03-2009, 06:35
karol_kucharski napisał/a: | chooper dzieki za opnije klimatronik odpada zostaje manual a wie ktos jak z kablami kostkami i tak dalej bo nie wiem co gosc mi sprzeda a boje sie ze po zakupie bede biegal za jakimis pierdółkami |
I tak bedziesz biegał z pierdółkami... tak to niestety jest, zawsze sie okazuje, ze brakuje jakiegos węża, jakiejś rurki, części elektryki od wiążki głównej. Czeka Cię masa pracy.... i kasy. Nie wiem czy nie łatwiej było by sprzedać swoją dołożyć to co planujesz wydać i kupic w klimatroniku
|
|
|