To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Coś nie tak z tymi tabliczkami

cobra50 - 01-03-2009, 12:13
Temat postu: Coś nie tak z tymi tabliczkami
Mam pytanie co do Galanta. Wczoraj go oglądałem niby wszystko ok a,e raz że trochę tani, a dwa nie zgadazają mi się tabliczki z numerami, zwróćcie uwage na tą na przednim pasie, jest przykręcona na wkręty. Numery na przedniej szybie też są całkowicie inne jak reszty. Sam nie wiem, może się czepiam, ale potrzebuję rady co do tego auta. Wiem że ten post już jest. Proszę o pomoc http://motogielda.interia...a-C7565677.html
fj_mike - 01-03-2009, 12:23

link nie działa
cobra50 - 01-03-2009, 12:26

Już działa sorki
spown - 01-03-2009, 12:33

Było już gdzieś o nim...
fj_mike - 01-03-2009, 12:40

spown napisał/a:
Było już gdzieś o nim...

Było, kolega cobra50 już raz o niego pytał.

Cobra50 mogłeś dalej pytać w swoim temacie.
Co do twoich wątpliwości to sprawdź dowód rejestracyjny i porównaj numer VIN, tablice rejestracyjne no i na kogo jest zarejestrowane auto, znaczy się czy facet który je sprzedaje widnieje w dowodzie jako właściciel.

Owczar - 01-03-2009, 12:40

Jeśli tabliczka jest na wkręty to pewnie przedni pas był wymieniany i przełożyli tabliczkę ze starego. A sprawdzałeś tabliczkę na masce? Też jest tak zrobiona?
Więcej masz tutaj: Klik

Prawdopodobnie dostał troszkę z przodu. Przednia szyba też mogłabyć wymieniona...

Bo rozumiem, że mówimy o numerach identyfikacyjnych elementów i szyby?

[ Dodano: 01-03-2009, 12:44 ]
A tak w ogóle to na przednim pasie jest tabliczka normalnie? Czy to nie jest ta z maski czasem?

fj_mike - 01-03-2009, 12:48

Widzę, że zrozumiałem twoje pytanie cobra50 :oops:
Proszę zignorujcie moją poprzednią wypowiedź.

Komora silnika się świeci zatem faktycznie jest coś nie tak. Powinna być matowa.

cobra50 - 01-03-2009, 12:49

Właścieciel jest inny w dowodzie. Samochód ten został niby odkupiony od właściciela i teraz ma go komis, pokazywał mi umowe kupna, ale ogólni jakoś za dużo wątpliwości mam. a do tego też ten przedni spojler jakiś inny. Sam juz nie wiem co robić.
sampler - 01-03-2009, 13:03

sadzac po zamiennikach refektorow to pewnie wymieniany byl pas przedni stad tabliczka na wkrety. Brak halogenow tez moze byc powodem malego bum