To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Mój mi¶kowóz :D:D

costa brawa - 04-03-2009, 19:33
Temat postu: Mój mi¶kowóz :D:D
Samochodu to szukalem chyba z 3 miesiace albo dłużej
Cieplo bylo to motorkiem smigalem to mi sie nie spieszylo z zakupem
Wczesniejszy samochod - Prelude -wspanialy samochodzik- sprzedalem chyba w czerwcu lub lipcu
Mialem juz jechac do Łodzi lub pod czestochowe ogladnac kilka sztuk ale nagle sie pojawil doslownie na tydzien na allegro z tego co pamietam i pojechalem odgladnac do krakowa .. .bylo ok wszystko to kupilem(pierwsze dni listopada) i do dzisiaj wszystko jest jak najbardziej ok takze z zakupu zadowolony jestem :)
A ten kolor .... czarny z perla (niebieska biala i zielona) piekny poprostu :)

MODEL:Galant (rocznik 2000) AVANCE czarna perła
SILNIK: 2.5 V6
UKLAD DOLOTOWY: seria
UKLAD WYDECHOWY: seria + ładna koncóweczka
ELEKTRONIKA: klima autom.,grzanie siedzen, el.siedz.el.lusterka,skladane i grzane,zegary "wy¶wietlane", 4x airbag- wiecej do szczescia chyba nie trzeba :)
UKLAD NAPĘDOWY: skrzynia manualna seria
ZAWIESZENIE: seria
OPONY i FELGI: 16 cali oponki 205/55
UKLAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: Fabryczne
¦RODEK: Skóra czarna
CAR-AUDIO: seria glosniki oraz radio pioneer
INNE: CB-radio (lafayete ermes + president alaska)
MOC: 163 KM/5750obr - 223Nm/4500obr

PLANY:
-obnizyc ten sterczacy przód ZROBIONE Eibach pro-kit -30mm taki jak fabryczny :)
-Ciemne szyby ZROBIONE
ZROBIONE:
-felgi czarne (narazie blysk moze mat na lato)
-hamulce - wyczyszczone,nowe lepsze klocki (Mikoda)
-nowe radio oraz CB
-zdemontowany HAK
-Powolne doprowadzanie lakieru do pełnego błysku

ZDJĘCIA-
Po kupnie:

Dzisiaj :

Anonymous - 04-03-2009, 20:14

kolejny avance w rodzinie Mitsumaniaków, i to w najlepszym możliwym kolorze! gratki!

opisz jeszcze historię nabycia (o ile taka jest :P ), no i oczywi¶cie kolejne zmiany na bierz±co....

pawela - 04-03-2009, 20:32

2.5 w manualu, w dodatku z pakietem AVANCE :D Miód malina :D Ciemna fela jak najbardziej na + :)
jacek11 - 04-03-2009, 23:25

Ależ on jest piękny :)
pawliku - 04-03-2009, 23:27

cudeńko na kołach :wink: :rolleyes:
Anonymous - 05-03-2009, 01:34

¦wietnie się prezentuje :) pozdroo
KaWu - 05-03-2009, 08:04

No mi też się podoba. Tak 3mać.
costa brawa - 05-03-2009, 16:29

heh w sumie to szukalem auta z 3 miesiace..cieplo bylo to motorkiem smigalem to mi sie nie spieszylo z zakupem :D (Prelude-wspanialy samochodzik- sprzedalem chyba w czerwcu lub lipcu ).. i mialem juz jechac do Łodzi albo pod czestochowe ogladnac kilka sztuk... ale nagle sie pojawil doslownie na tydzien na allegro z tego co pamietam i pojechalem odgladnac do krakowa .. .bylo ok wszystko to kupilem(pierwsze dni listopada) i do dzisiaj wszystko jest jak najbardziej ok takze z zakupu zadowolony jestem :)
A ten kolor .... czarny z perla (niebieska biala i zielona) bajka kolorek :D
dzis prawdopodobnie bede mial zamowione juz sprezynki takze gleba bedzie i szyby jak sie cieplo zrobi :)

PS
Edytowalem troszke pierwszy post po widzilem w regulaminie ze u was sie troszke inaczej opisuje niz na "hondapodkarpacie":)
Takze juz wszystko ok powinno byc

fj_mike - 05-03-2009, 21:16

Moje gratulacje! Bardzo ładna sztuka.
Banolito - 06-03-2009, 19:40

Bardzo ładny mi¶..... po gratulować :mrgreen:
Banolito - 11-03-2009, 20:34

widziałem go dzi¶ na żywo fakt faktem z drobi.......... ale na prawde cudownie wygl±da w czarnym koloże..............
costa brawa - 11-03-2009, 20:40

Banolito, trzebabylo mowic ze jedziesz w okolice mielca to bym umył bo brudny :)
Banolito - 11-03-2009, 20:49

dokładnie byłem w mielcu wiesz jakie miałem wielkie zdziwienie jak wyskakuje za zakrętu a tu pod domem czarny gal jeszcze większe..... chwila zastanowienia... już go widziałem... tak na forum jak wracałem miałem się zatrzymać ale my¶lę wsi nie będe robić
MMC - 11-03-2009, 21:01

Niezły sprzęt :mrgreen: , krótko mówi±c budzi respekt...
costa brawa - 11-03-2009, 21:05

Banolito, hehe i tak mnie dzis w domu nie bylo prawie wogole - kursowalem w ta i spowrotem

Dzieki wszystkim za mile slowa i ciesze sie ze sie podoba :)