Car Audio - Polecane firmy Car Audio mitsubishi
archi_voo - 09-03-2009, 10:34 Temat postu: Polecane firmy Car Audio mitsubishi Pomyślałem, że warto poruszyć temat gdzie profesjonalnie i możliwie najtaniej nagłośnić swojego mitsuba.
Na początek ze swojej strony polecam poznańską firmę Car Audio System na ul. Zgoda na Górczynie. Zajmujemy się autami kompleksowo tzn. audio, CB, oraz alarmy i nawigacje. Służymy radą i pomocą. oferujemy atrakcyjne ceny. jak co pytania na priv
poziomka - 22-03-2009, 00:49
Mogę polecić Bariera Dźwieku - szybko fachowo i mają autoryzację Mitsubishi - więc z nowymi autkami można śmiało przybywać i ustalać dowolną konfigurację - ceny przystępne i dla Mitsumaniaków rabat 5% ( takie mam zapewnienia od Pana Wojtka)
igor
Wook@sH - 22-03-2009, 11:52
Również polecam Barierę dźwięku. Co prawda o rabacie dla Mitsumaniaków nie wiedziałem, ale negocjacje i tak były owocne A pomocny Pan Wojtek, faktycznie się przydawał
Serek - 22-03-2009, 12:15
Proponuję uściślić Wasze wypowiedzi, dodajcie zakres prac wykonanych dotychczas na wasze zlecenie, osoby odpowiedzialne za prace przy zleceniach, wasze odczucia na temat ceny usług, itp.
Inaczej temat pozostanie bez odpowiedzi.
poziomka - 23-03-2009, 10:59
Serek napisał/a: | Proponuję uściślić Wasze wypowiedzi, dodajcie zakres prac wykonanych dotychczas na wasze zlecenie, osoby odpowiedzialne za prace przy zleceniach, wasze odczucia na temat ceny usług, itp.
Inaczej temat pozostanie bez odpowiedzi. |
Przód wygłuszony - od zewnątrz blachy i zewnetrzne - mozna zobaczyć u nich na stronie.
Tył wewnątrz za głośnikiem i zewnetrzne strony.
Wymiana głośników przód FOCAL Polyglass 165V1 tył DLS 426 - wymiana przewodów głośnikowych
Trwało to około 5h - dwie osoby cały czas miały coś do roboty.
Fachowo - na każde pytanie klienta zawsze odpowiedź
Bardzo dobry kontakt mailowy.
za wszystko 3150 pln - ale kazdy osobno ustala ceny za zakres jaki sobie życzy
wg mnie usługa pierwsza klasa - co do ceny to już ocena moż byc subiektywna - niech każdy sam przemyśli
Zupełnie inny dźwięk w Miśku - bezcenne
btw płatnośc tylko gotówką
igor
Wook@sH - 23-03-2009, 19:48
W moim przypadku, było tak, że dokonałem w Barierze Dźwięku negocjacji związanych z zakupem sprzętu. Szczegóły są opisane w podanych linkach:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=30195
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=27916
|
|
|