Komputery, RTV, AGD, Komorki - CRT LCD PLASMA czy MIX
rvlauren - 11-03-2009, 18:31 Temat postu: CRT LCD PLASMA czy MIX Jakich telewizorów (telewizora) używasz ? tzn w jakim telewizorze oglądasz programy TV
Teraz jest więcej opcji mam nadzieję że wykorzystałem maksimum chyba że ktoś ma jeszcze inne pomysły
sruba - 11-03-2009, 19:14
ankieta jest źle zrobiona - wystarczyło dać wszystkie możliwości raz, a w opcjach ankiety zaznaczyć możliwość wielkorotnego wyboru...
poza tym - czy monitor komputera to też TV ?
Marcino - 11-03-2009, 20:59
rvlauren
A co ty prace magisterska piszesz czy co.... bo ciagle pytania jakie macie, ile macie, jakich uzywacie... he he
jaca71 - 11-03-2009, 21:20
Marcino napisał/a: | rvlauren
A co ty prace magisterska piszesz czy co.... bo ciagle pytania jakie macie, ile macie, jakich uzywacie... he he |
Ja to się go nawet pytałem czy adres podawać, bo to że klucze pod wycieraczką trzymam to jasne jest.
rvlauren - 11-03-2009, 21:30
jest ok macie rację praca magisterska w toku tytuł : "Spojrzenie na świat poprzez pryzmat oglądalności w telewizorach standardowych i nowoczesnych na podstawie badań w określonej grupie ludzi lub społeczności."
[ Dodano: 11-03-2009, 22:06 ]
sruba napisał/a: | poza tym - czy monitor komputera to też TV ? |
jeśli w nim oglądasz tv publiczną co dziennie to tak
pracę pisze mój młodszy kolega i troszeczkę mu chciałem pomóc jest jeszcze jedna ankieta ale aż strach wystawiać po tych waszych odpowiedziach bo naprawdę tak do końca to nikt nie chce od was wyciągać nr konta i pinu oraz chwil z życia prywatnego w tych ankietach liczy się tylko udział i procent użytkowników TV a nie cała reszta o której piszecie liczę na wasze zaangażowanie w tej sprawie i pomoc z góry dziękuje za komentarze i obiecuje zamieścić tylko jeszcze jedna ankietę jeśli oczywiście pozwolicie na temat ile czasu spędzasz przed TV i monitorem komputera dziennie a może ktoś z was zamontuje taką ankietę byłbym dozgonnie wdzięczny
|
|
|