To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.9TD] Mitsubishi carisma 19.TD - Problem z klimatyzac

sticz25 - 12-03-2009, 18:42
Temat postu: [Cari 1.9TD] Mitsubishi carisma 19.TD - Problem z klimatyzac
Witam mam pytanie odnośnie MITSUBISHI CARISMA 1.9 td 1997 ROKU dokładnie chodzi mi o klimatyzację, gdy działa klima raz na jakiś czas zaczyna piszczeć przez chwilę i wyświetla się komunikat - 0 stopni OUT SIDE - niejest to uciążliwe bo rżadko się zdarza ale chciałbym wiedzieć od czego się tak dzieje.Z góry dziękuje za odpowiedź
jurekkraków - 12-03-2009, 18:51
Temat postu: Re: Mitsubishi carisma 19.TD - Problem z klimatyzac
sticz25 napisał/a:
Witam mam pytanie odnośnie MITSUBISHI CARISMA 1.9 td 1997 ROKU dokładnie chodzi mi o klimatyzację, gdy działa klima raz na jakiś czas zaczyna piszczeć przez chwilę i wyświetla się komunikat - 0 stopni OUT SIDE - niejest to uciążliwe bo rżadko się zdarza ale chciałbym wiedzieć od czego się tak dzieje.Z góry dziękuje za odpowiedź

Kolego zaczyna piszczeć bo temperatura spadła do zera i możliwy jest ,,lodowisko" na drodze.Jest to po prostu ostrzeżenie .Mi zaczyna piszczeć już przy +3 st.

sony1906 - 29-03-2009, 21:35

czesć klimatyzacja działa powyzej 5 stopni więc jeżeli na polu jest 0 stopni to ci pika żebyś ją wyłączył to nie jest żaden problem