To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - MITSUBISHI STARION 2.6T '87

truespinmice - 05-07-2006, 16:39
Temat postu: MITSUBISHI STARION 2.6T '87
dziś mi coś w gardle stanęło jak to zobaczyłem:

http://allegro.pl/item114...ntercooler.html

nawet nie wiedziałem.......... :?

ps.dla mniej uważnych - to nie mój :wink:

Krzyzak - 05-07-2006, 16:41

link nie bangla - coś ten .html źle dopisałeś
edit - ale masakra, żal patrzeć, jaki zaniedbany...

Hubeeert - 05-07-2006, 16:42

Jeeez jaki syf................
truespinmice - 05-07-2006, 16:43

juz bangla
Matejko - 05-07-2006, 21:07

ooo maciek i ktos od ciebie z lublina, ale chyba kury w nim mieszkaly ?? :D
Anonymous - 06-07-2006, 07:20

Kury nie kury, syf i cio z tego.Autko ma swoje lata i wymaga innego spojrzenia :wink: Uwazam iz to autko jest fajne i wymaga dobrej reki.Pozdro
Grześku - 06-07-2006, 07:35

Ktoś go miał na zasadzie: leję, jadę, olewam.
Szkoda, bardzo ładne autko.

truespinmice - 05-10-2006, 18:00

link już nie działa , wiec nie wszyscy beda wiedzieli o co chodzi....

no wiec, skontaktowałem się z tym gościem od tego stariona (długa historia :wink: ) i po paru godzinnej rozmowie doszliśmy do wniosku , że odbudujemy tego stariona - przy użyciu wspólnych sił.

miejmy nadzieje , że coś z tego wyjdzie bo pracy jest od cholery nie tylko przy kosmetyce , ale przede wszystkim przy mechanice :x

ale miejmy też nadzieje , że niedługo w lbn bedzie śmigał Starion WB

Hubeeert - 05-10-2006, 18:02

To znaczy co? Kupiłeś czy on postanowił zostawić?
truespinmice - 05-10-2006, 18:35

Hubeeert napisał/a:
To znaczy co? Kupiłeś czy on postanowił zostawić?

postanowił zostawić dla siebie (to jest komis) i chce by odzyskał swoją sprawność fizyczną (bardziej zależy mu na mocy niż na wyglądzie). Zreszta to auto ma o 10 razy większy potencjał od mojego jeżeli chodzi o zwiększanie mocy, już nie mówiąc o podzespołach takich jak wzmocniona skrzynia czy dyfer......ahh

Anonymous - 08-10-2006, 12:58

truespinmice napisał/a:
Zreszta to auto ma o 10 razy większy potencjał od mojego jeżeli chodzi o zwiększanie mocy, już nie mówiąc o podzespołach takich jak wzmocniona skrzynia czy dyfer......ah
to może spróbuj przekonać gościa do sprzedaży , lub zamiany :mrgreen: , chociaż z drugiej strony szkoda pracy ,czasu i pieniędzy które włożyłeś w swojego miśka :roll:
truespinmice - 08-10-2006, 13:30

no coś ty !!! :shock: :shock: swojego nie sprzedam.........chyba że za pięcio cyfrową sume 8)

a jakby kupił tego drugiego stariona (myślałem nad tym :wink: ) to musiałbym włożyć w niego ok. 10tys. na dobry początek - bo jego stan jest tragiczny. A drobnych nie mam więc nie kupiłem go :P :mrgreen:

kordiank2 - 13-10-2006, 23:42

..to informuj o postępach z odbudową
truespinmice - 14-10-2006, 13:19

narazie idzie to w tempie ślimaczym.....gościowi troche szkoda kasy , żeby zrobić to dobrze. Złe podejście ma............
kiepuczi - 06-11-2006, 03:52

Moze ci pojsc szybciej, dorwalem Stariona, przywiezli go kilak dni temu na szrot kolo mojego domu, nie wiem ktory rocznik, ale wyglada OK, maska i blotniki widze ok, jeszce nie zdemolowali go, ktos wyjebal juz silnik, skrzynka zostala , wnetzre w ladnym stanie, nie mam fotek, prosze o szybki kontakt, bedziemy mogli cos dzialac, bo on penwie szybko zniknie. praktycznie oprucz silnika jest wszystko.