Galant - Ogólne - jakie jest zawieszenie w avance?
waka23 - 17-03-2009, 14:13 Temat postu: jakie jest zawieszenie w avance? Witam
Zbliża się zakup galanta i w związku z tym chciałbym rozwiać moje domysły(szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem na ten temat). Czy sport edition miał obniżone zawieszenie i wstawione sportowe sprężyny, oraz czy wersja przedliftowa miała większe hamulce? Interesuje mnie rocznik raczej 99-01 a to już chyba avance, czyli jego kontynuacja(?). Jak jest z zawiechą avance?
Planuje ściągnąć ze szwecji bo tam jest dosyć tania ich waluta:)
Anonymous - 20-03-2009, 20:05
w moim orginalnym AVANCE z 2002 r zawiecha raczej normalna co nie znaczy ze slaba prowadzi sie bardzo dobrze. A na letniej 17 zaje.... co do reszty pytan o SE to nie wiem pozdr
Robson86 - 20-03-2009, 20:23
waka23 napisał/a: | oraz czy wersja przedliftowa miała większe hamulce? |
wersja przed liftem miala mniejsze tarcze niz wersja po lifcie...
waka23 napisał/a: | Interesuje mnie rocznik raczej 99-01 a to już chyba avance, czyli jego kontynuacja(?). Jak jest z zawiechą avance? |
zawias wersja Avance jest taki sam jak w innych wersjach, avance to "opcja" wyposazenia
Pozdroo
pepi - 21-03-2009, 10:31
co do zawieszenia to tak jak mówi kolega z tarczami
a co do reszty to nie wiem czy to byl standard ale zarazie we wszystkich czarnych SE jakie widziałem i jeździłem zawieszenie jest fabryczne jesli chodzi o amorki a sprężyny H&R i jest trochę nizej - ale tylko czarny kolor
nie wiem jak w avansach ale wszystkie czarne jakie widziałem maja normalne
KrzysiekD. - 21-03-2009, 10:44
Wersja SE od początku produkcji miała hamulce większe - 276mm a sprężyny chyba eibach aczkolwiek ja mam w swoim zwykłe.
Maciek - 21-03-2009, 11:52
Polecam poczytać TU
|
|
|