[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Listwy progowe
Uwex - 18-03-2009, 13:24 Temat postu: Listwy progowe Zakupiłem listwy progowe do Lancera . A właściwie , to najpierw zleciłem produkcję , bo takich nie produkowali ! I teraz koledzy i koleżanki możecie już sobie takie zafundować .
Są bardzo dobrze wykonane ze stali nierdzewnej , napis jest robiony laserowo ( trwały ! ) Cena za komplet ( 4 szt. ) - 99 zł . Można kupić tutaj .
Moje wyglądają tak :
przód
[img] [/img]
przód
[img] [/img]
tył
[img] [/img]
Wyglądają świetnie i troszkę taniej niż w ASO , prawda ?
jurekschroda - 18-03-2009, 13:58
Listwy super i cena też przystępna
POLI^tyk - 18-03-2009, 15:28
a one sa zaaokrglane na rogach... pytam bo chyba slepne i niejestem pewnien na jedym wyglada ze ta na innym zdjeciu ze nie ;]
$iwy - 18-03-2009, 16:02
Uwex napisał/a: | A właściwie , to najpierw zleciłem produkcję , bo takich nie produkowali ! I teraz koledzy i koleżanki możecie już sobie takie zafundować .
Są bardzo dobrze wykonane ze stali nierdzewnej , napis jest robiony laserowo ( trwały ! ) Cena za komplet ( 4 szt. ) - 99 zł . Można kupić tutaj .
|
No nie wiem. Ja mam identyczne od grudnia 2008. Zleciłem pochyły tekst (na innych była prosta czcionka). I już wtedy nie byłem pierwszym zamawiającym listwy do lancera - tyle że u użytkownika allegro o nicku CARDESIGN. Kosztowały 80 zł + przesyłka
filippoz - 18-03-2009, 16:10
to jest na klej? taśma samo-przylepna czy jak to się montuje bo wygląda naprawdę dobrze i chyba się skuszę ?
$iwy - 18-03-2009, 16:36
Taśma
filippoz - 18-03-2009, 16:45
to kolejne pytanie, nie zbiera się bród pod tymi listwami czy taśma jest na całej szerokości i długości tych listew?
mazin - 18-03-2009, 16:56 Temat postu: Re: Listwy progowe
Uwex napisał/a: | Zakupiłem listwy progowe do Lancera . A właściwie , to najpierw zleciłem produkcję , bo takich nie produkowali ! I teraz koledzy i koleżanki możecie już sobie takie zafundować .
|
Podmień link, bo rzuciłeś ssl-owy do swojej sesji po zalogowaniu
Właściwy link tutaj:
http://www.allegro.pl/ite...ancer_4szt.html
A jak to było z napisme - zrobili Ci go za dodatkową opłatą? Na aukcji nie widać żadnych napisów, dlatego pytam. Listwy ładnie wyglądają, może "zaszaleję" i kupię
$iwy - 18-03-2009, 17:15
Nie wiem jak u Uwexa. W moim przypadku napis (grawer) gratis. Przyklejane dwoma paskami taśmy dwustronnej (tak jak na zdjęciu w linku powyżej). Myślę że jakiś drobny kurz może się zbierać, ale to chyba nieuniknione też w oryginałach.
macadoshis - 18-03-2009, 17:41 Temat postu: Re: Listwy progowe
Ta aukcja pojawiła się po moim zapytaniu do sprzedawcy o wystawienie tych listew, jak Uwex dawał linka jeszcze jej nie było . Według mnie opłaca się kupić, w ASO cena z kosmosu a funkcjonalność ta sama.
Uwex - 18-03-2009, 18:28
Napis czy wzór na listwach można sobie wybrać dowolny ( no prawie , bo zastrzeżonych nie robią ) bez dopłaty . Jeśli chodzi o kształt , to powierzchnia leżąca na progu nie ma zaokrągleń , a ta zachodząca w dól - tak .
Jeśli chodzi o zamawianie , to zamawiałem listwy jakieś 3 tygodnie temu i dlatego tak długo trwało , bo dopiero mieli zwymiarować Lancera i dopiero robić . Dostałem je tydzień temu , a wczoraj kleiłem .
spunki - 18-03-2009, 18:47
A ja kupiłem originalne... dobrze, ze chociaz jestem zadowolony z jakosci bo cena troche wygorowana...
pawelek32 - 18-03-2009, 19:06
też kupiłem oryginalne i są z całą pewnością ładniejsze, aczkolwiek kosztowały grubo ponad 300zl...
macadoshis - 18-03-2009, 19:26
Aktualnie w ASO komplet stalowych listw na przód i tył kosztuje 581zł. Niestety ceny wszystkich akcesorii są teraz kosmiczne spowodowane jest to wysokim kursem walut. Na to że ceny w niedalekiej przyszłości spadną też nie ma co liczyć.
Anonymous - 18-03-2009, 19:35
a tak w ogole to co taka listwa daje, bo de facto w sumie nie widze zadnych konretnych zalet.. ?
I nie da sie ukryc ze oryginaly sa ladniejsze,
tyle ze te z uk to nawet 420+wysylka.
Wiec pewnie latwiej i taniej byloby z ASO.
Pozdr
AK
|
|
|