To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com

Anonymous - 22-06-2005, 10:35
Temat postu: Sklep internetowy mitsumaniaki.com
Zapraszam wszystkich do Sklepu internetowego mitsumaniaki.com

Narazie gama produktow w sklepie moze nie jest szeroka ale z czasem bedzie sie to zmieniac

Ze wzgledu na to ze produkty beda dostepne tylko dla klubowiczow, rejestracje w sklepie bede przeprowadzal osobiscie
prosze o wysylanie maili na adres mitsusklep@os.pl z imieniem, nazwiskiem, mailem.
Po rejestracji dostaniecie maila zwrotnego z tymczasowym haslem i juz mozna bedzie aktywowac konto, logowac sie i uzupelnic sobie dane.

http://www.mitsumaniaki.com/sklep
ZAPRASZAM

Firebee - 22-06-2005, 10:38

Ja również serdecznie zapraszam i chciałbym przy okazji podziękować Boreckiemu za pracę, którą włożył w stworzenie powyższego..
Stany magazynowe sklepu wkrótce ulegną zwiększeniu.. Narazie możecie obejrzeć sam schemat działania i zakupić naklepki:)
Pozdrawiam
Firek

Artii - 17-07-2005, 22:40
Temat postu: Re: Sklep internetowy mitsumaniaki.com
borecki napisał/a:

Ze wzgledu na to ze produkty beda dostepne tylko dla klubowiczow, rejestracje w sklepie bede przeprowadzal osobiscie
prosze o wysylanie maili na adres mitsusklep@os.pl

Wyslalem maila no i jakos na odpowiedz sie nie moge doczekac :lol: .

Anonymous - 18-07-2005, 02:33
Temat postu: Re: Sklep internetowy mitsumaniaki.com
Artii napisał/a:
borecki napisał/a:

prosze o wysylanie maili na adres mitsusklep@os.pl

Wyslalem maila no i jakos na odpowiedz sie nie moge doczekac :lol: .

jak mozesz to wyslij jeszcze raz bo nic nie mam od Ciebie

TNT - 18-07-2005, 09:01

Ja tez sie przypominam bo z moim kontem nadal jest problem. Pozdrawiam i czekam
Rafal_Szczecin - 18-07-2005, 10:59

a kiedy beda dostepne koszulki ??? jezeli wogule beda dostepne bo fajnie by bylo smigac po miescie w koszulce mitsumaniaki.com a obok 3 diamenty ;)

ja chce koszulke mitsumaniakow :P

Anonymous - 18-07-2005, 12:09

TNT pamietam o Tobie jak tylko uda mi sie to opanowac dostaniesz maila do aktywacji konta
Rafal koszulki moze juz niedlugo beda ale czekaj cierpliwie :)

Rafal_Szczecin - 18-07-2005, 12:18

fajnie bylo by gdybysmy mieli koszulki juz np na zlot ;) ale to tylko takie marzenia.
pozdro

(i takie zdjecie wszyscy mitsumaniacy w jednakowych koszulkach to bylo by super !!)

Anonymous - 18-07-2005, 12:26

CZASAMI marzenia sie spelniaja :)
Firebee - 18-07-2005, 13:56

koszulki oraz smycze pojawia sie wkrotce (na pewno przed zlotem:))
Nie wiem, czy wyrobimy sie z produkcja przed zlotem, ale weźcie ze sobą parę szelągów na Zlot, na pewno bedzie mozliwosc zakupu powyzszych..
Pozdro
Firek

Hubeeert - 19-07-2005, 15:36

To jeszcze ceny podaj Firencjuszu :P
Rafal_Szczecin - 19-07-2005, 19:02

no wlasnie bo nas 5 (slownie : pieciu) bedzie to chyba jakis rabacik tez dostaniemy ;) hehe
pozdro.

ps. piesek juz bedzie na bank <jupi>

wichura1 - 20-07-2005, 11:27

Rafał, przecież oni z tego nie ciągną zysków, żeby jakieś rabaty dawać. Chyba że chcesz , mieć lepsze samopoczucie to zawyżą cenę, po czym dadzą ci rabat 40% :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 20-07-2005, 12:45

to ja bym wolal zeby przykladowo koszulka kosztowala 20zika to dla nas by kosztowala 40 ale jako ze mamy 50% znizki to tylko 20 ;) :D :D:D ja sie zgadzam :D
Firebee - 20-07-2005, 13:40

Nie ma żadnych zniżek ani upustów..
Produkty ze sklepu przeznaczone są dla Klubowiczów, a ceny obejmują jedynie koszty produkcji + koszta przesyłki.. Towar wysyłany jest bezpośrednio od producenta do Was..
Nie czerpiemy z tego żadnych korzyści.
Jak tylko Borek się obrobi zaglądajcie do sklepu czekaja niespodziewajki:)
Pozdro
Firek