MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com
Anonymous - 22-06-2005, 10:35 Temat postu: Sklep internetowy mitsumaniaki.com Zapraszam wszystkich do Sklepu internetowego mitsumaniaki.com
Narazie gama produktow w sklepie moze nie jest szeroka ale z czasem bedzie sie to zmieniac
Ze wzgledu na to ze produkty beda dostepne tylko dla klubowiczow, rejestracje w sklepie bede przeprowadzal osobiscie
prosze o wysylanie maili na adres mitsusklep@os.pl z imieniem, nazwiskiem, mailem.
Po rejestracji dostaniecie maila zwrotnego z tymczasowym haslem i juz mozna bedzie aktywowac konto, logowac sie i uzupelnic sobie dane.
http://www.mitsumaniaki.com/sklep
ZAPRASZAM
Firebee - 22-06-2005, 10:38
Ja również serdecznie zapraszam i chciałbym przy okazji podziękować Boreckiemu za pracę, którą włożył w stworzenie powyższego..
Stany magazynowe sklepu wkrótce ulegną zwiększeniu.. Narazie możecie obejrzeć sam schemat działania i zakupić naklepki:)
Pozdrawiam
Firek
Artii - 17-07-2005, 22:40 Temat postu: Re: Sklep internetowy mitsumaniaki.com
borecki napisał/a: |
Ze wzgledu na to ze produkty beda dostepne tylko dla klubowiczow, rejestracje w sklepie bede przeprowadzal osobiscie
prosze o wysylanie maili na adres mitsusklep@os.pl
|
Wyslalem maila no i jakos na odpowiedz sie nie moge doczekac .
Anonymous - 18-07-2005, 02:33 Temat postu: Re: Sklep internetowy mitsumaniaki.com
Artii napisał/a: | borecki napisał/a: |
prosze o wysylanie maili na adres mitsusklep@os.pl
|
Wyslalem maila no i jakos na odpowiedz sie nie moge doczekac . |
jak mozesz to wyslij jeszcze raz bo nic nie mam od Ciebie
TNT - 18-07-2005, 09:01
Ja tez sie przypominam bo z moim kontem nadal jest problem. Pozdrawiam i czekam
Rafal_Szczecin - 18-07-2005, 10:59
a kiedy beda dostepne koszulki ??? jezeli wogule beda dostepne bo fajnie by bylo smigac po miescie w koszulce mitsumaniaki.com a obok 3 diamenty
ja chce koszulke mitsumaniakow
Anonymous - 18-07-2005, 12:09
TNT pamietam o Tobie jak tylko uda mi sie to opanowac dostaniesz maila do aktywacji konta
Rafal koszulki moze juz niedlugo beda ale czekaj cierpliwie
Rafal_Szczecin - 18-07-2005, 12:18
fajnie bylo by gdybysmy mieli koszulki juz np na zlot ale to tylko takie marzenia.
pozdro
(i takie zdjecie wszyscy mitsumaniacy w jednakowych koszulkach to bylo by super !!)
Anonymous - 18-07-2005, 12:26
CZASAMI marzenia sie spelniaja
Firebee - 18-07-2005, 13:56
koszulki oraz smycze pojawia sie wkrotce (na pewno przed zlotem:))
Nie wiem, czy wyrobimy sie z produkcja przed zlotem, ale weźcie ze sobą parę szelągów na Zlot, na pewno bedzie mozliwosc zakupu powyzszych..
Pozdro
Firek
Hubeeert - 19-07-2005, 15:36
To jeszcze ceny podaj Firencjuszu
Rafal_Szczecin - 19-07-2005, 19:02
no wlasnie bo nas 5 (slownie : pieciu) bedzie to chyba jakis rabacik tez dostaniemy hehe
pozdro.
ps. piesek juz bedzie na bank <jupi>
wichura1 - 20-07-2005, 11:27
Rafał, przecież oni z tego nie ciągną zysków, żeby jakieś rabaty dawać. Chyba że chcesz , mieć lepsze samopoczucie to zawyżą cenę, po czym dadzą ci rabat 40%
Rafal_Szczecin - 20-07-2005, 12:45
to ja bym wolal zeby przykladowo koszulka kosztowala 20zika to dla nas by kosztowala 40 ale jako ze mamy 50% znizki to tylko 20 :D:D ja sie zgadzam
Firebee - 20-07-2005, 13:40
Nie ma żadnych zniżek ani upustów..
Produkty ze sklepu przeznaczone są dla Klubowiczów, a ceny obejmują jedynie koszty produkcji + koszta przesyłki.. Towar wysyłany jest bezpośrednio od producenta do Was..
Nie czerpiemy z tego żadnych korzyści.
Jak tylko Borek się obrobi zaglądajcie do sklepu czekaja niespodziewajki:)
Pozdro
Firek
|
|
|