Podlaskie - MOTOR SYSTEM BIAŁYSTOK HURTOWNIA CZĘŚCI
maciej76 - 21-03-2009, 01:53 Temat postu: MOTOR SYSTEM BIAŁYSTOK HURTOWNIA CZĘŚCI Gorąca prośba do kolegów z Białegostoku. Mieliście kontakt z w/w hurtownią która mieści się w Białymstoku przy ul. Białostoczek 4. Oferują na Allegro części do Miśka w bardzo okazyjnych cenach np: to- http://www.allegro.pl/ite...space_star.html
Będę wdzięczny, jak ktoś opisze jak to wygląda w praktyce.
Bazz - 23-03-2009, 17:11
Witam. co do moich doświadczeń z tym sklepem to nie mogę powiedzieć złego słowa, ceny mają naprawdę w granicach rozsądku i jakość też niczego sobie, ja jak na razie się na nich nie przejechałem. jak dla mnie dużym plusem jest to że człowiek który tam pracuje wie co sprzedaje, a nie tak jak w wielu innych sklepach przychodzisz i nie możesz się dogadać bo gość nawet nigdy części na oczy nie widział kolejny plus to że większość części mają na miejscu i nie trzeba czekać...według mnie wszystko jak najbardziej OK
Anonymous - 23-03-2009, 17:44
Mieszkam parę bloków dalej a nawet o nim nie wiedziałem ... sprawdzę przy okazji i na pewno jakies słowo napiszę
zbychu 37 - 23-03-2009, 19:12
Ja osobiście również polecam ten sklep, sam nieraz robiłem tam zakupy (ceny przystępne,dostepność, części od reki jest na poziomie)..
maciej76 - 07-04-2009, 18:04
Dzięki Waszym opinią zdecydowałem się na zakup części w w/w hurtowni. I nie żałuję- Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.Szczerze polecam.
|
|
|