To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant '97 Prośba o opinie

dawidu - 23-03-2009, 19:55
Temat postu: Galant '97 Prośba o opinie
Witam,

W najbliższych dniach zamierzam stać się posiadaczem Carismy albo Galanta, jeszcze nie jestem przekonany.

Zobaczcie czy warto zainteresować się tym egzemplarzem. Kolor wyjątkowo nieciekawy.
Może ktoś zna ten egzemplarz. Liczę na opinie doświadczonych forumowiczów.

http://moto.allegro.pl/it..._opcja_lpi.html

Dzięki.

Robson86 - 23-03-2009, 19:59

dawidu napisał/a:
zamierzam stać się posiadaczem Carismy albo Galanta

Pewnie zaraz zarowno na forum Carismy jak i Galanta odezwa sie tlumy ktore beda Cie przekonywac do jednego albo drugiego :P Ale pamietaj nie ograniczaj sie tylko do Carismy czy tylko Gala...znajdz sobie w danej miejscowosci po pare sztuk kazdego modelu, przejedz sie nimi i wtedy wysnuj wnioski :)
To ze mi sie jezdzi fenomenalnie Carisma to nie oznacza ze Tobie tez sie bedzie tak jezdzilo :P
Stan techniczny, okresowy serwis to podstwa :) :!:

Na galach nie znam sie tak dobrze jak na Carismach, ale wydaje mi sie ze maska z przodu lezy krzywo tzn po obu stronach sa inne szpary :? Jest to prawdopodobnie wersja przed liftem wiec powinna miec zolte kierunki z przodu, ta ma biale (mozliwe ze zabieg tuningowy ale warto sprawdzic)
Brak zaslepki przy prawym halogenie....
oo emblemat Mitsumaniakow :)
Pozdroo

Robson86 - 23-03-2009, 20:17

BigTomala napisał/a:
To Galant Piwkotom`a

wow :) mialem przyjemnosc chyba w nim siedziec na zlocie w Piotrkowie 2-3lata temu :)
Sorry za OT
Pozdroo

dawidu - 23-03-2009, 20:54

Wielkie dzięki,

Podejrzewam, że długa obecność na forum może mieć tylko pozytywny wpływ na stan techniczny autka.
Czy kolega piwkotom opisuje gdzieś swoje autko na forum. Szukałem i nie znalazłem niestety.

werdew - 23-03-2009, 22:34

dawidu napisał/a:
Kolor wyjątkowo nieciekawy.

troszke mnie to ubodło :twisted: :mrgreen:
Jesli lakier jest zadbany, to ten kolor wygląda naprawde wyjątkowo.

dawidu - 23-03-2009, 22:44

Hehe, nie miało tak wyjść. :wink:
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy wiśniowego lakierku.