Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] co o nim myślicie Galant 2,4 DGI 2002
JJK - 26-03-2009, 09:47 Temat postu: [EAx 97-04] co o nim myślicie Galant 2,4 DGI 2002 Mój mąż upatrzył sobie to auto i ma dla Was pytanie jak jest róznica między silnikiem 2,5 V6 a 2,4 DGI które lepsze
4 Door Saloon, Black, Petrol, Automatic Tiptronic, 3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Body coloured bumpers,1 OWNER,CD Changer,Electric mirrors, Electric windows,Central locking,Immobiliser
Owczar - 26-03-2009, 12:29
Tutaj masz sporo na ten temat. To pytanie przewija się często p=rzez forum.
A to z ogłoszenia to GDI czy 2.5? Na tym jednym zdjęciu ładnie wygląda. W najładniejszej według mnie wersji Avance. Szkoda, że tak mało zdjęć.
JJK - 26-03-2009, 12:40
Bardzo Tobie dziękuje
są jeszcze dwa dodatkowe zdjęcia
to ten GDI
Arturro szuka od jakiegoś czasu Galanta ale ciężko jest coś ciekawego znaleźć a jak jest to nas nie stać
Owczar - 26-03-2009, 12:46
Z tych zdjęć nie można wiele powiedzieć na temat np bezwypadkowości auta. Wygląda nieźle. Ten kolor w wersji avance Jedynie klima manualna, ale to nie jest jakiś mankament. Grunt żeby działała. Jeśli Twój mąż nie jest jakimś "agresywnym" kierowcą to GDI na "wyspiarskim" paliwie nie powinien sprawiać problemów. Zresztą na temat wad i zalet poczytasz w temacie który podesłałem wyżej. Choć takich tematów było sporo na forum, więc jeszcze możesz coś znaleźć
swinks_UK - 26-03-2009, 23:36
No co wy???
Auto na angielskich blachach więc niech Arturro weźmie i odżałuje trochę funtów i sprawdzi auto na "HPI check" wszystko wyjdzie jak na dłoni, cała historia pojazdu włącznie z potencjalnymi stłuczkami.
A sprzedającego się spytać o MOT z ostatnich lat (dajmy na to z 3). Tylko aktualne MOT i brak ostatnich to ostrzegawcza lampka. I niech poda wam VIN, że chcecie sprawdzić dokładnie w HPI check. Jak będzie kręcił, to następna lampka ostrzegawcza.
Akurat w UK łatwo auto prześwietlić.
Anonymous - 27-03-2009, 10:56
JJK, doliczcie sobie do tego VRT, NCT etc
|
|
|