To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [cari 1.8 gdi] opinie

MiX - 27-03-2009, 00:31
Temat postu: [cari 1.8 gdi] opinie
Witam mam zamiar kupic carisme gdi wpadła mi w oko ta:
http://moto.allegro.pl/it..._z_niemiec.html
Prosze opinie na jej temat.
z gory dzieki za opinie

Pozdrawiam

Moomin - 27-03-2009, 15:51

Coś mi się nie podoba prawa strona tylnej klapy - jakoś kulawo przystaje do błotnika. I bardzo wyślizgany jest panel sterowania szybami. Nie wiem czy przy 190 tys. już taki powinien być.
Anonymous - 27-03-2009, 15:57

Z klapą na pewno coś jest nie tak, prawe światło przeciwmgielne też wygląda na nieoryginalne.

A co do włączników świateł... może właściciel miał małe dzieci, które się bawiły? 8)

Moomin - 27-03-2009, 16:16

tekki326 napisał/a:
Z klapą na pewno coś jest nie tak, prawe światło przeciwmgielne też wygląda na nieoryginalne.

A co do włączników świateł... może właściciel miał małe dzieci, które się bawiły? 8)

Tak sobie myślę, że panel szyb może tylko jakimś Plakiem pociągnięty bo świeci się cały, a nie tylko okolice przycisków. Ale klapa źle spasowana więc jakiś dzwonek musiał być.

Robson86 - 27-03-2009, 17:48

noo klapa podejrzana jakas :?
duzo za tania...
nie wiem ale chyba brakuje zaslepek przy listwach dachowych w tylnej czesci auta...
Pozdroo

Moomin - 27-03-2009, 18:43

Robson86 napisał/a:

nie wiem ale chyba brakuje zaslepek przy listwach dachowych w tylnej czesci auta...
Pozdroo

Przednich też brakuje. Popatrz na zdjęcie z profilu.

MiX - 30-03-2009, 14:27

witam z tamtej cari nic nie wyszło wiec mam kolejną cari
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8223590
czy oprocz braku oznaczen GDI na błotnikach i przebiegu cos wyglada jeszcze podejrzanie!

dzieki za opinie poprzedniej carismy.

Pozdrawiam

Mario - 30-03-2009, 15:43

Bardzo słabe zdjęcia, jak dla mnie to ciężko coś w ogóle dostrzec
ZEROSUPER - 30-03-2009, 17:11

Ze zdjęć nie widać nic. Zastanawiająco niski przebieg, brak fotek środka i silnika. Jezli chodzi o blacharkę to na tych fotkach nic złego nie widać.
rydek - 30-03-2009, 17:45

sprzedający "handlarz" picują i sprzedają przeważnie po małych dzwonkach:)sprawdziłem nr. tel. i sam u niego kupowałem swoją hehe (uszkodzony naroznik i wymieniana szyba przednia ale ponad pół roku jeżdżę i tylko benzynę leję :D ) ale jakoś nie wierzę w bezwypadkowe auta jak ma te 10lat to zawsze musiało się coś przytrafić choćby otarcie parkingowe a jak malują to cały element :) a czy pierwszy właściciel to łatwo sprawdzić wystarczy brif przeglądnąć :D pozdrawiam
Mario - 30-03-2009, 20:59

Poszukaj innej, tzn. to jest moje zdanie.
Warto zwracać uwagę na takie oferty gdzie jest pokazanych sporo, szczegółowych zdjęć.

MiX - 30-03-2009, 21:21

zawsze można podjechać i zobaczyc to tylko 40 km od mojego miasta.

Nie wydaje sie wam ze ta listwa nad rejestracją jakaś dziwna-chromowana???(nie wiem moze były takie wersje?)

marek85 - 30-03-2009, 21:55

gościu chyba kupił cały wagon carism ;) gdyż jak szukałem swojej, co prawda przed liftem to też miał ze 2.
3 ostatnie wpisy w książce serwisowej wyglądają jakby powstały jednego dnia za sprawą jednego człowieka... no i z moich informacji zebranych na forum wynikło, że sprzedający wyjątkowo nierzetelny

rydek - 31-03-2009, 10:20

MiX napisał/a:
zawsze można podjechać i zobaczyc to tylko 40 km od mojego miasta.

Nie wydaje sie wam ze ta listwa nad rejestracją jakaś dziwna-chromowana???(nie wiem może były takie wersje?)
ja tez mam taką chromowaną :D ale dlaczego niema znaczków GDI na przednich błotnikach pod migaczem :?: ale 40km to niewiele możesz podjechać zobaczyć na żywo możesz mieć więcej do powiedzenia.poza tym zawsze można do diagnosty podjechać na kanał wleźć :wink: pozdrawiam

[ Dodano: 31-03-2009, 10:22 ]
marek85, a gdzie ty tu widzisz ksiażkę serwisowa na zdjęciach ze wpisy oceniasz???

Mario - 31-03-2009, 14:59

Albo mi się wydaję albo gość zmienił zdjęcia...(na lepszej jakości)

rydek napisał/a:
marek85, a gdzie ty tu widzisz ksiażkę serwisowa na zdjęciach ze wpisy oceniasz???

Rydek on mówił chyba o tej Carismie, którą sam szukał