Archiwum - [cari 1.8 gdi] opinie
MiX - 27-03-2009, 00:31 Temat postu: [cari 1.8 gdi] opinie Witam mam zamiar kupic carisme gdi wpadła mi w oko ta:
http://moto.allegro.pl/it..._z_niemiec.html
Prosze opinie na jej temat.
z gory dzieki za opinie
Pozdrawiam
Moomin - 27-03-2009, 15:51
Coś mi się nie podoba prawa strona tylnej klapy - jakoś kulawo przystaje do błotnika. I bardzo wyślizgany jest panel sterowania szybami. Nie wiem czy przy 190 tys. już taki powinien być.
Anonymous - 27-03-2009, 15:57
Z klapą na pewno coś jest nie tak, prawe światło przeciwmgielne też wygląda na nieoryginalne.
A co do włączników świateł... może właściciel miał małe dzieci, które się bawiły?
Moomin - 27-03-2009, 16:16
tekki326 napisał/a: | Z klapą na pewno coś jest nie tak, prawe światło przeciwmgielne też wygląda na nieoryginalne.
A co do włączników świateł... może właściciel miał małe dzieci, które się bawiły? |
Tak sobie myślę, że panel szyb może tylko jakimś Plakiem pociągnięty bo świeci się cały, a nie tylko okolice przycisków. Ale klapa źle spasowana więc jakiś dzwonek musiał być.
Robson86 - 27-03-2009, 17:48
noo klapa podejrzana jakas
duzo za tania...
nie wiem ale chyba brakuje zaslepek przy listwach dachowych w tylnej czesci auta...
Pozdroo
Moomin - 27-03-2009, 18:43
Robson86 napisał/a: |
nie wiem ale chyba brakuje zaslepek przy listwach dachowych w tylnej czesci auta...
Pozdroo |
Przednich też brakuje. Popatrz na zdjęcie z profilu.
MiX - 30-03-2009, 14:27
witam z tamtej cari nic nie wyszło wiec mam kolejną cari
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8223590
czy oprocz braku oznaczen GDI na błotnikach i przebiegu cos wyglada jeszcze podejrzanie!
dzieki za opinie poprzedniej carismy.
Pozdrawiam
Mario - 30-03-2009, 15:43
Bardzo słabe zdjęcia, jak dla mnie to ciężko coś w ogóle dostrzec
ZEROSUPER - 30-03-2009, 17:11
Ze zdjęć nie widać nic. Zastanawiająco niski przebieg, brak fotek środka i silnika. Jezli chodzi o blacharkę to na tych fotkach nic złego nie widać.
rydek - 30-03-2009, 17:45
sprzedający "handlarz" picują i sprzedają przeważnie po małych dzwonkach:)sprawdziłem nr. tel. i sam u niego kupowałem swoją hehe (uszkodzony naroznik i wymieniana szyba przednia ale ponad pół roku jeżdżę i tylko benzynę leję ) ale jakoś nie wierzę w bezwypadkowe auta jak ma te 10lat to zawsze musiało się coś przytrafić choćby otarcie parkingowe a jak malują to cały element a czy pierwszy właściciel to łatwo sprawdzić wystarczy brif przeglądnąć pozdrawiam
Mario - 30-03-2009, 20:59
Poszukaj innej, tzn. to jest moje zdanie.
Warto zwracać uwagę na takie oferty gdzie jest pokazanych sporo, szczegółowych zdjęć.
MiX - 30-03-2009, 21:21
zawsze można podjechać i zobaczyc to tylko 40 km od mojego miasta.
Nie wydaje sie wam ze ta listwa nad rejestracją jakaś dziwna-chromowana???(nie wiem moze były takie wersje?)
marek85 - 30-03-2009, 21:55
gościu chyba kupił cały wagon carism gdyż jak szukałem swojej, co prawda przed liftem to też miał ze 2.
3 ostatnie wpisy w książce serwisowej wyglądają jakby powstały jednego dnia za sprawą jednego człowieka... no i z moich informacji zebranych na forum wynikło, że sprzedający wyjątkowo nierzetelny
rydek - 31-03-2009, 10:20
MiX napisał/a: | zawsze można podjechać i zobaczyc to tylko 40 km od mojego miasta.
Nie wydaje sie wam ze ta listwa nad rejestracją jakaś dziwna-chromowana???(nie wiem może były takie wersje?) | ja tez mam taką chromowaną ale dlaczego niema znaczków GDI na przednich błotnikach pod migaczem ale 40km to niewiele możesz podjechać zobaczyć na żywo możesz mieć więcej do powiedzenia.poza tym zawsze można do diagnosty podjechać na kanał wleźć pozdrawiam
[ Dodano: 31-03-2009, 10:22 ]
marek85, a gdzie ty tu widzisz ksiażkę serwisowa na zdjęciach ze wpisy oceniasz???
Mario - 31-03-2009, 14:59
Albo mi się wydaję albo gość zmienił zdjęcia...(na lepszej jakości)
rydek napisał/a: | marek85, a gdzie ty tu widzisz ksiażkę serwisowa na zdjęciach ze wpisy oceniasz??? |
Rydek on mówił chyba o tej Carismie, którą sam szukał
|
|
|