To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Wiewiór by wilk88

wilk88 - 30-03-2009, 16:58
Temat postu: Wiewiór by wilk88
Zacznę od tego, że byłem trochę czasu w UK(ponad rok) i już wtedy marzyłem o zakupie Galanta po powrocie ;) Mój brat miał takiego, idealnego dla mnie, niestety nie chciał go sprzedać ponieważ, jak można się domyślić był z niego bardzo zadowolony :D A więc zacząłem szukać na allegro, i moją szczególną uwagę przykuł niebieski gal,sedan,diesel (jak się okazało później był to samochód użytkownika tego forum, z tego co pamiętam to zombi ). Wróciłem z UK i na moje szczęście brat potrzebował gotówki , tak zostałam posiadaczem Galanta! :D Jestem zakochany w tym samochodzie, jak na razie mam go ponad pół roku i 10tys niezawodnych kilometrów ;)
Modyfikacje: aluminiowe ramki na zegary i pokrętła, zmiana całego oświetlenia w samochodzie na czerwone (diodowe), nowe radio (na zdjęciach nie ma),podświetlana gałka zmiany biegów, szykuję się do zrobienia Angel Eyes ale w normalnych kloszach a nie soczewkach (śledząc to forum stwierdziłem, że dużo bardziej podobają mi się oryginalne lampy ,a nie soczewki ,w tym aucie).
Oto kilka zdjęć:

A tutaj moja druga miłość- Pies :D Jego historii nie będę wam przybliżał bo jest ze schroniska.

Postremus - 30-03-2009, 17:11

ehh piękne :) Combi warte posiadania ^^ Tylko czy tak ładnie brata "okradać" z samochodu ? xD :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
jacek11 - 30-03-2009, 17:25

Wygląda na zadbany egzemplarz.Ramki na zegarach są super.
Masz fotki jak to wszystko świeci?

wilk88 - 30-03-2009, 17:44

Nie okradłem, rzetelnie zapłaciłem, może z upustem lekkim ale na pewno nie była to darowizna :P Świeci się mniej więcej tak ( teraz to pokrętło z lewej świeci się jak pozostałe dwa, bo tamta dioda była jakaś lipna).

Teraz jest tak:

p.s. jest zadbany :D kobieta chciała by żebym o nią tak dbał :P Przed moim bratem miał go gość prowadzący salon Mitsubishi, więc wszystkie części oryginalne, wymieniane w serwisie, zaksięgowane ;)

Postremus - 30-03-2009, 19:47

oooo Powiedz mi za ile takiego Combiaka można kupić ?
KaWu - 30-03-2009, 20:52

Bardzo ładny kolorek :) no i w kombi - duży plus.
RAmki tez sie ladnie komponuja.
Halogeny zmieniane :?:

Mario - 30-03-2009, 21:22

Bardzo ładny samochodzik i raczej masz pewność, że poprzedni właściciel Cie nie oszukał... :twisted:
pawliku - 30-03-2009, 21:26

KaWu napisał/a:
Halogeny zmieniane
takie halogeny były w dieslu :)
Juiceman - 30-03-2009, 21:54

Pięknie się prezentuje :) Cudo :wink:
wilk88 - 04-04-2009, 17:10

No i wczoraj misiek zaliczył pierwsze wgniecenie, i to jeszcze z mojej winy, aż wstyd się przyznać. Jest to moja pierwsza stłuczka w życiu, a dzisiaj dostałem pierwszy mandat, a tak długo się trzymałem bez ;) Nieszczęścia chodzą parami, przynajmniej mam taką nadzieję :)

Owczar - 04-04-2009, 19:30

Dobrze, że tylko tak się skończyło. Stłuczka parkingowa?
Pierwszy mandat? Pochwalisz się za co? ;) Ja też trzymałem sie długo bez. Jakieś 3 lata i ani jednego mandatu, a jak człowiek był młody i głupi to szybko jeździł. Tarcze hamulcowe w lancerze raz przegrzały się do tego stopnia, że popekały w kilku miejscach i na środku były fioletowe :D
Niestety potem jakieś fatum i w pól roku zarobiłem 16 punktów :|
Notabene za prędkość tylko jeden mandat... ale jaki :) szkoda, że nie dostałem filmu, móglbym startować w plebiscycie na najgłupsze przekroczenie prędkości ;P

wilk88 - 04-04-2009, 20:21

Haha :) No ja też trzymałem się 3 lata, ale prowadzę raczej spokojnie , więc się nie dziwiłem :P A dzisiaj pech chciał, że musiałem jechać na działkę za miasto, poza sezonem więc niewiele tam ludzi, droga pusta, pod słońce no i na 40tce jechałem 80ąt ;)
adik1286 - 30-04-2009, 23:26

Witam
Pora coś napisać tak więc autko super
w realu jeszcze ładniejsze jak na foto
(podświetlanie pierwsza klasa- widziałem na własne oczy)
No i kopa to też ma - mimo że to diesel ;)
Pozdrawiam no i do zobaczyska na drodze

Banolito - 01-05-2009, 11:34

ładny zadbany gal gratulacje
wilk88 - 29-06-2009, 00:26

Misiu dorobił się okularów :P Więcej w temacie http://forum.mitsumaniaki...p=518090#518090