To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Zlot w Hradec Kralove

Anonymous - 10-07-2006, 23:38
Temat postu: Zlot w Hradec Kralove
Prawie tydzien temu w Hradcu odbyl sie Matador Tuning Party, widzialem kolege Wolfa w "prawie" evo i to chyba tyle z klubowiczow.
Impreza byla zajebista, choc pogoda w piatek byla deszczowa, za to w sobote piekne slonce.
Ponizej ekipa z bialego w piatkowy, deszczowy wieczor

Kilka zdjec mitsu na imprezie, na poczatek carisma z dziwnie wykonczonym srodkiem

Kilka zdjec ciekawych tjiuningow :-)

tutaj koles mial nawet pomalowane w ten sam sposob wiadro jak samochod (a moze odwrotnie)

jedyne sluszne hamulce w skodzie :-)

kilka seryjnych samochodow, byl jeszcze diablo ale nie udalo mi sie go pstryknac

bardzo ciekawy bodypainting live

i na koniec po calej imprezie pojechalem z kumplem do helmutowa po auto dla jego zony, oto co kupilismy (jak ktos sie teraz wybiera po auto do holandii a dokladnie do maastricht to tam do konca lipca maja urlop i nic nie ma ciekawego, tak na marginesie):

Ogolnie bardzo udana impreza, ze sporo iloscia atrakcji: pokazy lotnicze redbull team, gosc jezdzacy za motorem 200km/h na jednej nodze na wrotkach, wyscigi drag bike-ow i wiele wiele innych.
szczerze polecam

Anonymous - 11-07-2006, 09:04

ten colt jest odejb*ny w kosmos :D <buja w obłokach>
Kofi - 11-07-2006, 10:19

fajne zdjecia :)
Krzyzak - 11-07-2006, 10:52

kiedyś myślałem o tym lakierze kameleonie, ale teraz jak patrzę to widzę, że jest syfiasty - wygląda jak benzyna w kałuży - zmieniająca kolor w zależności od kąta patrzenia
Anonymous - 11-07-2006, 13:30

zdjec mam prawie 600mb i takich samochodow tam bylo od zatrzesienia.
co do kameleona to ten kolor ma zwracac uwage i ta funkcje imho spelnia doskonale - jak wyglada i komu sie podoba to juz kazdego indywidualna sprawa.

[ Dodano: 11-07-2006, 23:33 ]
zmeczylem dzis fotosika i zrobilem galerie/album z 227 zdjeciami, sa tam wszystkie zdjecia (prawie wszystkie :-) ) z imprezy.
chetnych zapraszam do ogladania, link: http://arturro007.fotosik.pl/albumy/31412.html