Carisma - Techniczne - Kontrolka abs
Anonymous - 01-04-2009, 08:05 Temat postu: Kontrolka abs zapaliła mi sie kontrolka abs, co moze byc powodem
Chooper - 01-04-2009, 10:05
wymrugaj sobie błąd, to będzie wiadomo. Bo tak, to nic nie można powiedzieć
mariusz_skc - 03-04-2009, 22:13
u mnie było tak że zapaliła się po zmianie klocków a było dobrze wszystko, po przejechaniu paru km zapaliła się i co się okazało lewy czujnik absu padł. Najlepiej wstaw go na komputer.
Anonymous - 22-06-2009, 14:16
Miałem podobny kłopot, na forum wyczytałem że takie objawy mogą być też spowodowane przepaloną żarówką świateł hamulca.
Nie brałem tego do głowy, ale zobaczyłem że faktycznie przepalone żarówki.
Szybka wymiana i wszystko wróciło do normy.
Anonymous - 22-06-2009, 18:24
Mozliwe ze czujnik padl podjec na servis niech podlacza do kompa,co do odpowiedzi przemas, niespotkalem sie jeszcze z tym aby tak bylo ale mozliwe ze tak jest,chociaz jak padla mi zarowka od stopu nic takiego miejsca nie mialo.
Anonymous - 22-06-2009, 22:01
ukrafal napisał/a: | Mozliwe ze czujnik padl podjec na servis niech podlacza do kompa,co do odpowiedzi przemas, niespotkalem sie jeszcze z tym aby tak bylo ale mozliwe ze tak jest,chociaz jak padla mi zarowka od stopu nic takiego miejsca nie mialo. |
Jak pisałem wcześniej, też podszedłem do tej informacji mimochodem, ale żarówki musiałem wymienić bo padły obydwie.
Zrób sobie test i zobacz co będzie jak wykręcisz. Generalnie w moim przypadku pomogło. Żona jest świadkiem. Nie gwarantuję że w/w przypadku wszystko się naprawi.
Taką informację- o żarówkach - znalazłem na forum mitsumaniaków
Anonymous - 23-06-2009, 05:44
Calkiem mozliwe ze masz racje kolego nie mowie ze klamiesz u mnie padla jedna moze dlatego nic sie nie dzialo w wolnej chwili sprawdze czy to dziala.
|
|
|