UK & IRLANDIA - Pogadajmy o zyciu
Anonymous - 04-04-2009, 01:27 Temat postu: Pogadajmy o zyciu Głównym tematem tego podforum sa spoty w UK moze zmienimy temat na jakis bardziej czasowy
co robicie w UK? zamierzacie zostac ? , jak wam sie zyje? jak tam z recesja ? itp
shinai - 04-04-2009, 08:57
Witam ja tam na recesje nie nażekam nic nie zmieniło, co właściwie jest dziwne bo pracuje w swerze rozrywkowo- imprezowej mam namyśli namioty imprezowe
I zdecydowanie zostaje w Anglii, czy na stałe to nie wiem ale napewno ze 30 lat bo właśnie się staram o pożyczke na domek wiec bede udupiony na troche
Pozdrawiam
JJK - 21-04-2009, 19:26
a ja mam do Was prośbę, maż szuka Galanta2.5 tak do 2,500 euro, jak by ktoś słyszał to poproszę o info, może być na angielskich tablicach
[ Dodano: 21-04-2009, 22:28 ]
znaleźliśmy w Cork -Polak sprzedaje , może to ktoś z Was? Czerwony kolorek
Anonymous - 22-04-2009, 18:15
JJK, na carzone i carsireland sa/byly dwa wypasione avance stylizowane na VR4 czarne bralbym odrazu gdyby nie to ze jestem za mlody na takie silniki :[
JJK - 23-04-2009, 18:37
teraz za młody a potem za stary.......nie można tak....żyj i niczego sobie nie żałuj, masz ochotę (i finanse) to kupuj
Anonymous - 28-04-2009, 13:23
JJK, oj kupowalbym, tylko wole nie ryzykowac jazdy bez ubezpieczenia ... niestety musze jeszcze pojezdzic z dwa latka zeby AXA i inne ubezpieczalnie mi "zaufaly" ze moge jezdzic szybkimi osobowkami nie rozwalajac sie zbyt czesto ... takie popyrtana polityke tutaj maja ... a pomyslec ile kasy by zbili na mlodych kierowcach
|
|
|