To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - [MSS GDI] Prośba o ocenę auta.

Twaróg - 07-04-2009, 17:04
Temat postu: [MSS GDI] Prośba o ocenę auta.
Znalazlem taka ofertę na allegro.

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7998460

Nie wiem co mam myśleć, ze zdjęć wydaje mi sie chyba ok ale proszę o opinie osób, które maja na codzień do czynienia z Space Starem ;)

halbog - 07-04-2009, 18:13

W lutym tego roku kupiłem MSS 1,3 z 1999 z 4 poduszkami powietrznymi, klimatyzacją, ABS, el. szyby przód, centalny zamek z immobilazerem i coś tam jeszcze z deklarowanym przebiegiem 125000 km:) za 10500 zł. Jak dla mnie autko na fotkach ładne, ale za drogie. Ale jak mawiali starożytni: o gustach się nie dyskutuje:)).
Pozdrawiam
Bogdan

xjacobs - 07-04-2009, 19:02

Coś z tam z przodem jest chyba nie tak wg mnie, krzywy znaczy sie :)
jak na 120 kkm kierownica coś nazbyt wyślizgana :O
A i wiesz o tym, że nawigacji nie wykorzystasz w PL, bo po prostu nikt nie robi do niej nowych map? :)
Generalnie zdjęcia to wróżenie z fusów, dużo rzeczy można zobaczyc, ale rownie czesto mozna sie pomylic, dlatego jak nie masz daleko to jedx oglądać ;)

cns80 - 07-04-2009, 23:19

Według mnie OK. Może troszkę te przednie lampy podejrzane.
halbog napisał/a:
W lutym tego roku kupiłem MSS 1,3 z 1999 z 4 poduszkami powietrznymi, klimatyzacją, ABS, el. szyby przód, centalny zamek z immobilazerem i coś tam jeszcze z deklarowanym przebiegiem 125000 km:) za 10500 zł.
No troszkę różnicy między 1,3 a GDi to chyba jest ? ;) Szyberdach, kontrola trakcji i dodatkowe dwie szyby elektryczne też piechotą nie chodzą :)
Anonymous - 08-04-2009, 07:12

Kilka groszy i ode mnie:
- lewa przednia lampa z deka odstaje
- na tylnym zderzaku po lewej stronie ryski (kosmetyka)

Poza powyższymi pierdółkami ciężko się czegokolwiek dopatrzeć - auto stoi w komisie i jest odpowiednio pimped :mrgreen:

Wg. mnie warte obejrzenia.