Chcę Kupić Space Stara - [MSS GDI] Prośba o ocenę auta.
Twaróg - 07-04-2009, 17:04 Temat postu: [MSS GDI] Prośba o ocenę auta. Znalazlem taka ofertę na allegro.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7998460
Nie wiem co mam myśleć, ze zdjęć wydaje mi sie chyba ok ale proszę o opinie osób, które maja na codzień do czynienia z Space Starem
halbog - 07-04-2009, 18:13
W lutym tego roku kupiłem MSS 1,3 z 1999 z 4 poduszkami powietrznymi, klimatyzacją, ABS, el. szyby przód, centalny zamek z immobilazerem i coś tam jeszcze z deklarowanym przebiegiem 125000 km:) za 10500 zł. Jak dla mnie autko na fotkach ładne, ale za drogie. Ale jak mawiali starożytni: o gustach się nie dyskutuje:)).
Pozdrawiam
Bogdan
xjacobs - 07-04-2009, 19:02
Coś z tam z przodem jest chyba nie tak wg mnie, krzywy znaczy sie
jak na 120 kkm kierownica coś nazbyt wyślizgana :O
A i wiesz o tym, że nawigacji nie wykorzystasz w PL, bo po prostu nikt nie robi do niej nowych map?
Generalnie zdjęcia to wróżenie z fusów, dużo rzeczy można zobaczyc, ale rownie czesto mozna sie pomylic, dlatego jak nie masz daleko to jedx oglądać
cns80 - 07-04-2009, 23:19
Według mnie OK. Może troszkę te przednie lampy podejrzane. halbog napisał/a: | W lutym tego roku kupiłem MSS 1,3 z 1999 z 4 poduszkami powietrznymi, klimatyzacją, ABS, el. szyby przód, centalny zamek z immobilazerem i coś tam jeszcze z deklarowanym przebiegiem 125000 km:) za 10500 zł. | No troszkę różnicy między 1,3 a GDi to chyba jest ? Szyberdach, kontrola trakcji i dodatkowe dwie szyby elektryczne też piechotą nie chodzą
Anonymous - 08-04-2009, 07:12
Kilka groszy i ode mnie:
- lewa przednia lampa z deka odstaje
- na tylnym zderzaku po lewej stronie ryski (kosmetyka)
Poza powyższymi pierdółkami ciężko się czegokolwiek dopatrzeć - auto stoi w komisie i jest odpowiednio pimped
Wg. mnie warte obejrzenia.
|
|
|