To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - X Rocznicowy Spot Podkarpacki

gulgulq - 08-04-2009, 10:03
Temat postu: X Rocznicowy Spot Podkarpacki
Misie, ponieważ wiosna już jest i misie :) bieszczadzkie zaczynają spacerować po połoninach nadeszła pora na to, żebyśmy i My też zrobili jakiegoś rozruszającego wiosennego grilla :) .
Kwiecień myślę że jeszcze na spokojnie sobie odpuśćmy bo wieczorki dość chłodne ale maj..... :) .
Wrzuciłem ankietę - bo Monia coś się ostatnio obija :) i proszę o ewentualne propozycje miejsc grilowych.

Moja to Dynów i pamiętne krzaki z VII zlotu :) .

marcnow - 08-04-2009, 10:48

Ja na grilla zawsze jestem chętny :) także w maju jak najbardziej można coś zorganizować.
Gdzie - gdziekolwiek ;)
Kiedy - byle nie 2-3 maj ;) więc strzeliłem po środku :)

rosomak1983 - 08-04-2009, 13:32

Moze opcja Łańcut :D Co do daty niewiem jak bede pracował. Ale chyba ok 9 bede miał dyżury wiec cieżko bedzie...
cyklista - 08-04-2009, 15:03

zamist dynowa, moze być kolbuszowa tez jest podobne miejsce na ognisko, tylko lasu mniej
Tweety - 08-04-2009, 15:11

Nooooo.... tam nas jeszcze nie było :biggrin:
facek - 08-04-2009, 19:20

Miejsce na grilla to może okolice Frysztaka w Stępinie są ciekawe schrony. Bliżej jesieni są tam organizowane zloty militarne wraz z rekonstrukcją walki na froncie.
Dla zainteresowanych http://www.pogorza.pl/zlo...tepina-2008.htm
Wstyd ale sam osobiście jeszcze tam nie byłem pomimo że nie daleko, gdyby padła decyzja to mogę zrobić rozeznanie terenu.

Anonymous - 08-04-2009, 21:34

Stępinie są ciekawe schrony. Bliżej jesieni są tam organizowane zloty militarne wraz z rekonstrukcją walki na froncie.
CIekawe tereny popieram ...

kielurkk - 08-04-2009, 21:53

facek napisał/a:
w Stępinie są ciekawe schrony. Bliżej jesieni są tam organizowane zloty militarne wraz z rekonstrukcją walki na froncie.

popieram rekonstrukcje całkiem niezłe byłem widziałem :)
co do miejsca to dla nie obojętne a data póki co też bo i tak nic nie zaplanuje na tak odległy termin

facek - 08-04-2009, 22:20

Cieszę się że moja propozycja cieszy się takim poparciem i że mamy już osobę która była w tych rejonach.
Ale gdyby to nie miał być typowy grill i czas 2-3 maj to polecam jak co roku lotnisko w Krośnie i co roczne Międzynarodowe zawody balonowe niebo jest wtedy piękne, link do opisu z ubiegłego roku http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=2581

Plan na ten rok http://www.krosno24.pl/balony.php

Anonymous - 08-04-2009, 23:21

dla mnie miejsce jest obojętne aby jakieś nowe, co do daty to postaram sie dostosować
witus86 - 09-04-2009, 01:18

widzę ze naszemu Moderatorowi spodobały się nasze Dynowskie krzaki... ciekawe dlaczego?? :mrgreen:

Dynów jak dla mnie pasuje bo blisko :biggrin: no ale wolałbym zwiedzić jakieś nowe miejsce... baloniki fajna sprawa! Łańcut w sumie tez niczego sobie. trzeba pewno zrobić kolejną ankietę ;)

Pozdro MM!

Werwolf - 09-04-2009, 08:07

Cóż jeżeli chodzi o mnie, to miejsce jest dla mnie obojętne (byleby tylko niedaleko było :-) ), a co do terminu, to 10-tego maja mój synio ma komunię, więc każdy termin po 10-tym maja jest dla mnie do zaakceptowania, tym bardziej że dzieci coraz częściej dopytują się kiedy będzie kolejny spot.

Pozdrawiam
Werwolf

Anonymous - 09-04-2009, 12:29

Witam
Jak dla mnie to Balonowa impreza brzmi nieźle. :wink:

Monia - 09-04-2009, 16:41

Mi też się w Dynowie podobało, fajna miejscówka - Mitsu się wszystkie mieszczą, jest gdzie usiąść i mniej więcej odległośc do pokonania sprawiedliwa :)
Anonymous - 09-04-2009, 22:19

Ja też popieram Krosno heh ciężko mi nie popierać :mrgreen: ,tak poza tym to u nas zawsze jest ten szczególny klimat podczas tych zawodów. A co roku zawsze jakieś urozmaicenia , pozdrowienia dla twojego miska facek :mrgreen: