To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Potrzebuję zrobić indywidualną naklejkę.

Kofi - 09-04-2009, 16:28
Temat postu: Potrzebuję zrobić indywidualną naklejkę.
Ponieważ mam nieoryginalny kluczyk do auta, z bardzo nieładną naklejką pomyślałem, że można by ją zastąpić inną.

ZDJĘCIE KLUCZYKA:

Czy ktoś z Was mógłby mi zrobić taką okrągłą naklejkę (średnica tej wnęki to około 1,5cm) z logiem jak na obrazku poniżej:

Sama naklejka to nie problem. Chodzi o to aby na nią była, jak by, nalana taka przeźroczysta plastikowo-gumowa bańka. Jak by ścinka ogromnej kuli. Wiecie co mam na myśli?

Chciałbym uniknąć 100 paczek z naklejką od różnych osob na raz, więc jeśli ktoś ma możliwość wykonania takiej naklejki to proszę o kontakt na PW, dogadamy się co do ceny :)

EDIT: Pod poniższym linkiem znajduje się taka naklejka. Więc chodzi mi o taką samą, z tym, że ze znaczkiem mitsumaniaków :)

http://www.allegro.pl/ite...bishi_14mm.html

Uwex - 10-04-2009, 08:59

Kofi - może się nie znam , ale moim zdaniem nie wymieścisz się z napisem ! Naklejka w najszerszym miejscu ma mieć 15 mm. , a napis jest na dole koła - praktycznie kilka mm. szerokości .
Kofi - 10-04-2009, 11:51

To prawda, moze byc nieczytelny tak w 100%, ale ogolnie bedzie widac, ze to nasze logo :)
Matejko - 10-04-2009, 13:07

kup te z allegro i nie rob ludziom problemow :D
Kofi - 10-04-2009, 13:11

Hehe...

napisalem do nich czy moga zrobic taka z wlasna grafiką. Ale nie odpisali.
Ostatecznie taką kupie. A ty nie miales sie przypadkiem przepisac na forum volvo? :P

Student - 10-04-2009, 13:12

Zrób same logo.
Matejko - 10-04-2009, 15:44

Kofi napisał/a:
A ty nie miales sie przypadkiem przepisac na forum volvo? :P

jako przyszly nabywca LSB przegladam forum w poszukiwaniu informacji czy warto :P

JCH - 10-04-2009, 16:14

Matejko napisał/a:
jako przyszly nabywca LSB przegladam forum w poszukiwaniu informacji czy warto
Słyszałem, że dużo palą. I radiem w kierownicy się dziwnie steruje ;)
Kofi - 22-04-2009, 14:23

No to mam, pół oryginalny kluczyk :)