To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - Chlodnica-zakup

KaWu - 16-07-2006, 14:14
Temat postu: Chlodnica-zakup
Witam

Jako ze juz od jakiegos czasu radiator w mojej chlodnicy powoli sie wykrusza/wylatuje, no i w ostatnim tygodniu zaczyna w 2 miejscach pokazywac sie nalot. Prawdopodobnie juz sie 2 dziurki robia (akurat tam gdzie radiator sie wykruszyl :) ) a wiec chcialbym wymienic moja 12 letnia chlodnice.
I tutaj pytanie: jakies konkretne firmy? Czy pierwsze lepsze-np. takie za ~350zl. Bynajmniej tak mnie poinformowaly 2 firmy do ktorych dzwonilem ze do mojego miska po tyle beda mieli. Oczywiscie chodzi mi tylko o nowe-nie chce sie bawic w uzywki.
Do JApaneze napisalem-ale chyba zapracowany bo narazie nie ma czasu odpisac :D

Hubeeert - 16-07-2006, 15:50

Do japaneze zadzwoń - czasem zdarza się mu na maile odpisywac z dużym opóźnieniem. namiary w dziale Kupię Sprzedam temat polecani sprzedawcy czy jakoś tak.

ten temat powinien znaleźć się w dziale lancer - techniczne ;-) więc przeniosłem :mrgreen:

KaWu - 16-07-2006, 16:25

Hubeeert napisał/a:
Do japaneze zadzwoń - czasem zdarza się mu na maile odpisywac z dużym opóźnieniem. namiary w dziale Kupię Sprzedam temat polecani sprzedawcy czy jakoś tak.

ten temat powinien znaleźć się w dziale lancer - techniczne ;-) więc przeniosłem :mrgreen:

Dzwonilem wczoraj ale bezskutecznie. Jutro powtorze.

A za dzial przepraszam-wydawalo mi sie ze w techniczne wrzucilem, ale chyba spalem jeszcze :)

raddex - 17-07-2006, 01:14

KaWu ja kupiłem chłodnicę Koyo, al;uminiową od kolegi z hurtowni i kosztowała mnie 320 zł. Cena jest uzależniona od kursu walut, ale myślę, że w chwili obecnej cena będzie podobna. Koyo, to podobno nie taka zła firma. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać. Oczywiście doszedł by tutaj koszt wysyłki.
KaWu - 17-07-2006, 12:36

raddex, mi tez wlasnie Marek Malik odpisal.
Tez ma chlodnice Koyo. Ma manualna i automat. A zapomnialem mu napisac ze mam skrzynie manualna.
Cena z wysylka bedzie gdzies tak jak twoja. Bo pewnie ja wezme. Wiadomo ze najlepiej ja odebrac osobiscie ale nie oplaca mi sie jechac po nia. A z firmami kurierskimi tez roznie bywa. Ostatnio znajoma odebrala krysztal w czesciach :)

[ Dodano: 26-07-2006, 17:54 ]
No to juz jestem po wymianie. Wielkie podziekowania dla Japaneze (tradycyjnie :) )
Chlodnica (Koyo) kosztowala 294zl z wysylka za pobraniem. Dotarla na 2 dzien i ma sie dobrze.