To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Desperacko potrzebuję mechanika w Warszawie

McDoune - 17-07-2006, 10:48
Temat postu: Desperacko potrzebuję mechanika w Warszawie
Ok, wiem, że powinienem to zrobić zaraz po zakupie Miśka :oops: , ale jakoś Sie nie zbierało i teraz postanowiłem, że w tym tygodniu (w niedziele jedziemy na wakacje) muszę zmienić rozrząd w moim samochodzie.

Niepokoi mnie to, że samochód ma 193k km na liczniku, a poprzedni właściciel uczciwie przyznał, że rozrządu nie wymieniał, a ponadto podczas jazdy dochodzą moich uszu dziwne "pyknięcia" z okolic silnika, i temperatura jego pracy jest nieco wyższa (mimo uzupełnienia chłodziwa).

Zadzwoniłem do mechanika z Anina polecanego przez Huberta, ale on ma teraz wolne :(

Więc mam gorącą prośbę, czy zna ktoś może jakiegoś mechanika z Warszawy, któremu będę mógł rano zostawić samochód, a wieczorem odebrać, który to zrobi dobrze i nie skasuje mnie za tą przyjemność jakoś bardzo mocno.

Bartek - 17-07-2006, 11:03

Z tego co piszesz, to jeszcze pompe wody ;) .
Krzyzak - 17-07-2006, 11:09

może Klubowy? - Tomek Michalak - 601 381 643
stanik - 17-07-2006, 12:36

Bartek napisał/a:
Z tego co piszesz, to jeszcze pompe wody ;) .

Czy objawem siadania pompy wody może wlasnie być lekko wyzsza temperatura cieczy chlodzacej? Bo mam taki właśnie objaw w bardzo upalne dni jak stoję w korku, normalnie tego nie ma i temp. stoi jak wryta, a w korku potrafi deczko wyżej podskoczyć dopuki wentylator sie nie włączy (ale do czerwonego pola jeszcze dalek) a mam zamiar razem z rozrzadem w przyszłym miesiącu wymienic też pompe wody. Bo myślałem też o termostacie.
Pozdrawiam

PS. A co do pytania głównego, to w wawie żadnego mechanika nie znam, a znów jak byłem u siebie w legionowie to trzeba sie umawiać tydzień wcześniej jak mechanik dobry.
Pozdrawiam

Student - 17-07-2006, 13:37

Zadzwoń 606 695 856
Facet z Radzymina i mechanik w Auto-Test Marki( MItsu-Suzuki)
Generalnie przystępne ceny.
I sam jeździ miskami.

McDoune - 20-07-2006, 12:02

No i załatwione :)

Bartku, dziękuję bardzo :)

Bartek - 20-07-2006, 12:56

No problemo :wink: