Off Topic - Desperacko potrzebuję mechanika w Warszawie
McDoune - 17-07-2006, 10:48 Temat postu: Desperacko potrzebuję mechanika w Warszawie Ok, wiem, że powinienem to zrobić zaraz po zakupie Miśka , ale jakoś Sie nie zbierało i teraz postanowiłem, że w tym tygodniu (w niedziele jedziemy na wakacje) muszę zmienić rozrząd w moim samochodzie.
Niepokoi mnie to, że samochód ma 193k km na liczniku, a poprzedni właściciel uczciwie przyznał, że rozrządu nie wymieniał, a ponadto podczas jazdy dochodzą moich uszu dziwne "pyknięcia" z okolic silnika, i temperatura jego pracy jest nieco wyższa (mimo uzupełnienia chłodziwa).
Zadzwoniłem do mechanika z Anina polecanego przez Huberta, ale on ma teraz wolne
Więc mam gorącą prośbę, czy zna ktoś może jakiegoś mechanika z Warszawy, któremu będę mógł rano zostawić samochód, a wieczorem odebrać, który to zrobi dobrze i nie skasuje mnie za tą przyjemność jakoś bardzo mocno.
Bartek - 17-07-2006, 11:03
Z tego co piszesz, to jeszcze pompe wody .
Krzyzak - 17-07-2006, 11:09
może Klubowy? - Tomek Michalak - 601 381 643
stanik - 17-07-2006, 12:36
Bartek napisał/a: | Z tego co piszesz, to jeszcze pompe wody . |
Czy objawem siadania pompy wody może wlasnie być lekko wyzsza temperatura cieczy chlodzacej? Bo mam taki właśnie objaw w bardzo upalne dni jak stoję w korku, normalnie tego nie ma i temp. stoi jak wryta, a w korku potrafi deczko wyżej podskoczyć dopuki wentylator sie nie włączy (ale do czerwonego pola jeszcze dalek) a mam zamiar razem z rozrzadem w przyszłym miesiącu wymienic też pompe wody. Bo myślałem też o termostacie.
Pozdrawiam
PS. A co do pytania głównego, to w wawie żadnego mechanika nie znam, a znów jak byłem u siebie w legionowie to trzeba sie umawiać tydzień wcześniej jak mechanik dobry.
Pozdrawiam
Student - 17-07-2006, 13:37
Zadzwoń 606 695 856
Facet z Radzymina i mechanik w Auto-Test Marki( MItsu-Suzuki)
Generalnie przystępne ceny.
I sam jeździ miskami.
McDoune - 20-07-2006, 12:02
No i załatwione
Bartku, dziękuję bardzo
Bartek - 20-07-2006, 12:56
No problemo
|
|
|