Sigma/Diamante Ogólne - drzwi
Piotr Z - 14-04-2009, 13:31 Temat postu: drzwi Witam
poszukuję dzrzwi tylnych lewych i prawych do sedana najlepiej gdyby były w kolorze bordowym.
VirMan - 14-04-2009, 16:08
do diamante , czy sigmy ?
lukasz12 - 14-04-2009, 16:14
do Sigmy tej co jest druga od lewej ;>
VirMan - 14-04-2009, 16:39
to nie pomogę..
krzysiek - 14-04-2009, 17:25
Piotrze mam takowe drzwi i wydaje mi się ze w takim kolorze jaki potrzebujesz,moja nieszczęsna była ciemny granat rocznik 93.
Piotr Z - 14-04-2009, 19:29
Janusz 58, krzysiek dziękuję za szybką odpowiedz, napiszę co się dzieje, otóż przed swietami zobaczyłem na tylnych drzwiach na dole dziwny nalot, pewnie brudne pomyslałem, ale patrzę że to chyba rdza, otwieram drzwi patrzę a na samym dole piękna rdza, nie mogłem uwierzyć, ale na oko laika nie wygladało to jakoś przerazająca,ee pomyslałem dzień góra dwa i zrobione , na zlocić spokojnie sobie pojadę. Pojechałem dziś do blacharza też mówił że to drobna naprawa.Po godzinie dzwoni że to nie tak pięknie jak wygladało , że rdza wżarła się głębiej i potrwa to dłużej i jezeli mam mozliwośc to uzywane drzwi proponował znależc, stąd post, napisałem go od razu po telefonie od niego i pojechałem obejrzeć jak się sprawy mają.
Okazało się żę na jednych nie trzeba nic wycinać ale na drugich tak, ja mówię żę znalazłem drzwi na sląsku nie wiem w jakim stanie, odradził bo to róznie z tym bywa,
I teraz tak, na zlot chciałem pojechać żonę umówiłem w łodzi z siostrą ech.. wszystko ten pospiech nie wiem czy dobrze zrobiłem koszt tego co oni robia jest podobny jak bym kupił uzywane ale w dobrym stanie drzwi, z lakierowaniem,moje sa ok, ale ta rdza pewnie sie kiedyś pokaże, sam nie wiem czy dobrze zrobiłem ale kazałem robić dalej, po obejrzeniu nie widziałem sensu kupowac innych.A skąd rdza ? pozatykały sie od brudu odpływy i gdyby nie to wszystko było by ok.Pewnie trwało to latami zanim wyszło szkoda że nie zauważyłem wczesniej.
Popatrzcie panowie czy macie drożne.
lukasz12 - 14-04-2009, 19:44
Dzięki za ostrzeżenie, przednie mam w porządku ale do tyłu nie zaglądałem bo nie było potrzeby a kto wie...
VirMan - 14-04-2009, 19:49
też sprawdze :)
|
|
|