To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Kombiak z Kutna

BLCR - 15-04-2009, 07:47
Temat postu: [EAx 97-04] Kombiak z Kutna
Witam i od razu pytam,
Czy ktoś już może oglądał tego Gala:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=607968929
Sądząc po samych zdjęciach wziąłbym go bez gadania.

PZDR,
BLCR

prelud - 15-04-2009, 07:52

w sumie nie najgorszy, brak halogenow, listwy na drzwiach,lusterka i klamki nie pomalowane pod kolor nadwozia i ten wlew gazu jakos mi tam nie pasuje...A tak poza tym widac ze zadbane jest.
annihilator - 15-04-2009, 09:34

wlew gazu Ci nie pasuje bo to holenderski wlew i to bez korka ;) Mi on wygląda jak by mu świeżo lakier kładli^^ Tak serio to trzeba by ten gaz oblukać...
prelud - 15-04-2009, 10:09

nie chodzi o to ze nie ma korka ale o miejsce w ktorym sie znajduje
KaWu - 15-04-2009, 14:59

BLCR, w archiwum przewinal sie juz ten Galant.
BLCR - 15-04-2009, 15:35

To ja jakiś ślepowity chyba jestem. Owszem, w archiwum jest (pytanie kol. rojbera) , ale podobny tylko częściowo - znaczy sedan a ja pytam o kombiaka.

Te klamki i listwy to chyba specjalnie niekolorowe robione byly na Holandie. Dzięki Waszym wskazówkom przejrzalem kilka ogloszeń z tamtego rejonu i rzeczywiscie tak mają. Ciekawe, co kraj to obyczaj.
A swoja drogą to w ogóle za pierwszym razem nie rzuciło mi się w oczy, że nie pomalowane.
Co to znaczy oko fachowca...

KaWu - 16-04-2009, 09:28

moze masz racje - bo tez nie moge znalezc. Choc na pewno kiedys to ogloszenie ogladalem i wydawalo mi sie ze bylo auto omawiane.
Nie ma tez halogenow - czyzby taka wersja :?: Do tej pory jeszcze nie spotkalem bez nich gala i z czarnymi listwami i klamkami...

Marti - 16-04-2009, 09:47

To że nie ma halogenów świadczy o "biedniejszej wersji" może dlatego ma niepomalowane klamki i listwy oraz lusterka, na 100% nie ma też klimatronika tylko manual i dziwi mnie że w opisie jest tempomat bo często w tej wersji go nie było. Trzeba by zwrócić uwagę na elektryczne szyby czy są full bo bywają tylko z przodu. Resztę trzeba by było oblookać na video ;)
Bartek - 16-04-2009, 10:45

Jest to model 97-98, więc 99 co najwyżej 1 rejestracja

Kontroli trakcji oczywiście nie ma ;)

poza tym nie wygląda źle na zdjęciach

Anonymous - 17-04-2009, 15:16

pytanie JAKA TO INSTALACJA? Jeżeli Vialle, mocno bym się zastanowił, bo w Polsce możesz mieć problemy z właściwym jej serwisem
BLCR - 18-04-2009, 07:21

No to już wiem, bo pojechałem go oglądać. Nie polecam. Stasznie biedna wersja, brak klimatronika, z tyłu szyby na korbki (chyba na specjalne zamówienie). Prawy bok, moim zdaniem, miał przygode i został na prędce pomalowany tak, że wyłażą rude pypcie w miejscach gdzie nie powinno ich być (np. pośrodku dużej płaskiej powierzchni elementu). In plus - ładne wnętrze, niezniszczone. Silnik wyglądał na zdrowy, rowno pracował. Ogólnie auto będzie jeździć ale żadnej przyjemności z jazdy nie da, oprócz tej, że się dojedzie. Ale nie o to w Galancie chodzi.

Dzieki za wszystkie wskazówki.

Marti - 18-04-2009, 13:08

BLCR napisał/a:
(chyba na specjalne zamówienie)

pisałem j/w że wychodziły takie wersje w mniejszości ale wychodziły, cena jak za taką wersję słaba (brak aut. klimy itd. to duży minus zarówno przy zakupie jak i ponownej odsprzedaży). Nie piszę że nie warto biorąc pod uwagę stan auta (o ile faktycznie jest dobry). Co do Vialle to w Polsce jest kilku fachowców bawiących się w te instalki ale to szukanie igły w stogu siana.