To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

3000GT/GTO Ogólne - Sprawdzanie VIN

Anonymous - 19-04-2009, 12:22
Temat postu: Sprawdzanie VIN
Witam
chciałbym sprawdzić historie mojego 3000GT. Próbowałem na stronie carfax'a niestety nie przyjmują zgłoszeń z poza USA mimo tego że chciałem zapłacić kartą kredytową. Jeżeli ktoś zna miejsce w sieci gdzie można sprawdzić VIN i zapłacić kartą kredytową lub przez paypal będę wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam
steropian

slawekpurc - 19-04-2009, 12:31

jest taka rosyjska stronka gdzie w miare dokladnie mozna sprawdzic VIN, ale nie moge jej teraz znalesc.kiedys trafilem na nia poprostu wpisujac VIN i 3000gt w google.. ale najlepsza odpowiedz dostalem z serwisu mitusibishi w wawie.
wyslalem im maila z VIN'em i za pare godzin mialem odpowiedz.tak wiec to chyba bedzie najprosciej..
ewentualnie sprawdz na http://www.stealth316.com/2-production.htm

czekoladka_1981 - 19-04-2009, 19:10

slawekpurc napisał/a:
jest taka rosyjska stronka gdzie w miare dokladnie mozna sprawdzic VIN, ale nie moge jej teraz znalesc.

Może o >>>TO<<< chodzi?

pawlos - 19-04-2009, 20:13

o to ale trochę bliżej :) ruski caps
Anonymous - 19-04-2009, 22:32

Ja kiedyś sprawdzałem i ZA DARMO mi wszystko sprawdziło, włącznie z tym ile takich samych ezęplaży wyprodukowano.

[ Dodano: 19-04-2009, 22:40 ]
http://209.85.229.132/tra...SRRYwY-lshgD6Gg

Daro - 20-04-2009, 12:02

No na to, to chyba nie ma co liczyc, zeby za darmo sprawdzic historie pojazdu..
Anonymous - 21-04-2009, 13:46

Dziekuję wszystkim za odpowiedz ale nie do końca o to mi chodziło. Jak wejdziecie na strone carfax'a i wpiszecie VIN są wyświetlane podstawowe informacje o samochodzie. Natomiast dodatkowo jest info ,że np w moim przypadku było 14 zdarzeń serwisowych i żeby to zobaczyć trzeba zapłacić problem w tym ,że nie przyjmują wpłat od nie amerykanów.

pozdrawiam
Steropian

Daro - 05-05-2009, 13:48

Ja sobie zamówiłem całą historię tam, ale płaciłem AMEXem w sumie..
McDoune - 05-05-2009, 20:47

steropian napisał/a:
Dziekuję wszystkim za odpowiedz ale nie do końca o to mi chodziło. Jak wejdziecie na strone carfax'a i wpiszecie VIN są wyświetlane podstawowe informacje o samochodzie. Natomiast dodatkowo jest info ,że np w moim przypadku było 14 zdarzeń serwisowych i żeby to zobaczyć trzeba zapłacić problem w tym ,że nie przyjmują wpłat od nie amerykanów.

pozdrawiam
Steropian

Przyjmują są tylko dwa warunki:
1) mail z końcówką com (może być yahoo i po problemie)
2) Trzeba płacić prawdziwą VISA a nie elektronem

BTW szkoda ze nie odezwałeś się w okolicy stycznia chętnie bym pomógł, miałem wykupione dostęp nielimitowany. CARFAX Uchronił mnie od zakupu jechania po kilka rozbitków i uważam że kupując auto za kilkadziesiąt tysiów, dobrze jest przeboleć dodatkowo te niecałe 40$